Sayfa 143/305 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Yeni yatırımcı Guest
     Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    30.09.2018 döneminde Euro kurunu değerleme olarak 6,95 TL'den almışlardır.

31.12.2018 döneminde düşüş eğilimi devam eder ise tahmini 6,15 TL diyelim bu durumda 0,80 kuruş KUR ZARARI her 1 Euro borcumuzda lehimize yazılacak.

Bu durumda 17M gösterdikleri zarar, tahmini 10M düşecek. Tabi yine bir şeytanlık yapmazlar ise.
    kur farkı dışında, yıl sonu bilançosunda 1 taksit daha ödenmiş olacak, 1.5 miyon euro, bunun yarısı da telekomun özkaynağına 4-5 miyon tllik pozitif bir katkı yapacaktır. ....ytd...

2. Aslında burada Sayın Mahkeme 2/3 yılın Anelt Telekom tarafına baksa ve iyi niyetle ve vicdani olarak alınmış bir tane karar olmadığını görecek ve art niyetli olduklarına kanaat getirecektir.

Bakınız dün alınan karar bile SPK'nın veya Borsa Yönetim Kurulunun Kot'a yeniden alınmasının red'i sonrası alınan ETKİYE-TEPKİ kararıdır.

Yani kendilerinin iyi niyetle aldıkları bir karar değildir.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

3. Neredesiniz şirket yönetimini savunan yatırımcılar şakşakcılar şimdi daha iyi anladınızmı adamların derdini ayın 7 sinde cevap geliyor rıdvo ve saz ekibinden sesyok sonra kalk dün deki ben yeni değerleme yapıcam alım yapıcam de kap yap hiçmi utunma sıkılma yokyaa bu yaptıklarınız adaletmi dediğimizde çoluğunuz çocuğunuzdan çıksın dedikmi verdikleri cevap öyledemeyin bizler ekmek yiyoruz diyolar ulan ş... yoksunları benim çoluğum çocuklarım bukadar küçük yatırımcı ve aileleri neler çekiyor yıllardır yaptığınız hukuksuzluklar yüzünden yapacak olduklar değerleme düzmece bir değerleme olur bunlar ancak değerleme hukukun vereceği değerlemedir dava açan arkadaşlar yüreğinize sağlık

4. Kime: semra.caglar
    Konu:kur fırsatciliğinin sonu kelepcedir
    Bugün,13:20

Yönetim 2016 da acredetoya satarken 1.70 okaynak değeri çıkıyor.simdii Özkaynak ne oldu .o tarihten bu tarihe 8 milyon Euro'ya yakın borç azaldı.o tarihte ana ortaklığa ait özkaynaklar acredetoya satış bilancosunda 46/50=92 kuruştur.ancak siz 1.50 ile 1.70 arası çıkardınız ozkaynaga göre.siz başkasına satarken farklı kendiniz alırken farklı vede kafaniza göre Özkaynak cikaramazsiniz.ikinci konu o bilancodan bu bilancoya 8 milyon Euro borç azalmıştır.evet sıfır sıfır sıfır değerleme olsada degerlememenin imkani olamasada ben olmadı farzediyom* 2024 yılında. Yani 5 yıl sonra 1 anel Telekom* hissesinin Özkaynak değeri 2 TL dir.bu akil almaz bir durumdur.simdi siz kurun artmasını fırsat bilerek değişik seneryolara girmeniz uygun davranışlar değil ve fırsatçılık halk karsitciligi bir durumdur.k yatırımcı yi bu şekilde mağdur etmek hiç hoş davranış değildir.unutulmamalidirki bu konuda cimere bimere masaka SPK ya. Gidecek 100 lerce şikayet bu fırsatçı hareketiniz kelepçe ile sonuçlanabilir.neticede aynı durumda kur fırsatçılığı yapan 1 kişi İran'da idam ile yargılandı ve cezası onaylandı.ulkenin zor koşullardan geçtiği bu dönemlerde bu haareketkeri yapmanız bu fırsatçı hareketleriniz kurtuluş savaşında düşmanla isbirlik yapan kişileri hatırlatıyor biz yatirimcilariniza. Fırsatçılık hiç hoş değil.2016 da ozkaynaga göre satarken 1.70 fiyat cikarip 2019 da 8 milyon euro borç azalırken 1.70 ten az fiyat çıkarmak akla mantığa ve hayat akışına aykırı bir hareket olur.lutfen kendinize çeki duzen verin hakkımızı verin binadan kendi hakkım olan yapıyı hisseli olarak istiyorum .sabrımızı tukettiniz 100 kişi bimere cimere bu kur firsatciliginizi yazarsa* ibrahimde Rıdvan kerem avniye* Adnan cem* hepsi için iyi olmaz.iyi günler.

Huawei Mobil'imden gönderildi

5. şimdi yüzde 48,97 payı nasıl topladılar daha dün yüzde 36 idi yüzde 90 bulunca kolay birleşme capital ile yüzde 70 oluyor .şimdi sayın arkadaşlar elinizde ki 1 lot dahi degerli biz 10 tl almadan bu adamın yakasını bırakmayız .sizde malınıza sahip çıkın davaya müdahil olun tazminat davalarını artırın satn dava açma hakkına sahip spk bunun önünü açtı..şirket müdahil olanların önünü kesmek için bu kararı açıkladı isteyen versin ama dava bizim lehimize gözüküyor .spkya herkes bunun hissenin dgeri en az 8 tl olması lazım şerk kurnazlıgı yapıp birleşme gibi spk ve ky dalga geçmekte kur farkından zarar ve yapının degerlendirmesinin bilir kişi ile çözülecegini vurgulasın spk dan gene onay çıkmayacak yüzde 1 bile şansı yok ama işte gene takdik gene zman kaybınız olacak .ben ne dedim ise çıktı gene çıkacak ama sizin zmana yazık olcak.ytd yusuf yıldız

6.  Alıntı Originally Posted by Wolkır Yazıyı Oku
    şimdi yüzde 48,97 payı nasıl topladılar daha dün yüzde 36 idi yüzde 90 bulunca kolay birleşme capital ile yüzde 70 oluyor .şimdi sayın arkadaşlar elinizde ki 1 lot dahi degerli biz 10 tl almadan bu adamın yakasını bırakmayız .sizde malınıza sahip çıkın davaya müdahil olun tazminat davalarını artırın satn dava açma hakkına sahip spk bunun önünü açtı..şirket müdahil olanların önünü kesmek için bu kararı açıkladı isteyen versin ama dava bizim lehimize gözüküyor .spkya herkes bunun hissenin dgeri en az 8 tl olması lazım şerk kurnazlıgı yapıp birleşme gibi spk ve ky dalga geçmekte kur farkından zarar ve yapının degerlendirmesinin bilir kişi ile çözülecegini vurgulasın spk dan gene onay çıkmayacak yüzde 1 bile şansı yok ama işte gene takdik gene zman kaybınız olacak .ben ne dedim ise çıktı gene çıkacak ama sizin zmana yazık olcak.ytd yusuf yıldız
    Yüzde 48.97 hisse falan değil o oy oranı.a gurubun imtiyazlilarin hepsi ridvanda değil anel elektrikte bir kısmı.ridvanla avniye in yani celikellerin yüzde yüz oy oranı içinde yüzde 48.97 oy oranı varmış.nirmalde 6 milyon 600 bin a gurubu var bunlar 66 milyon lot yapıyor ama a gurubu hepsi değilde çoğunluğu ridvanda.kalan 43 milyon 400 bin lot hissenin 1 er oy hakları var oylama yapılırken 109 milyon 400 bin oy çıkıyor.bunu tabiki yüzde olarak orana ceviriyorlar.yuzde yüze denk çevirirken celikellerin yüzde 48.97 oy oranından bahsediyor.beraber hareket ediyoz diyor [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

7. siz bekleyin görün neler olcak müdahil çıg gibi büyüdü biz gariban bunlara lot kaptırmasın diye burdayız lotu olan arasın 05337735886 avukata yönlendirecem biz o binaya tebdir koydurdugumuz gün bittiniz gün el altından mal topla capitaldan mal yıg kuruşlu rakamalar dan gözünü iki avuç toprak doyuracak iyi anılırsan belki biri fatiha okur ama bu şekil ne okur bilmem yıkılmadık ayaktayız namussuzlara karşı dimdik ayakdayız 27 aralıkda özel demeç vercem tv kanalına kur farkı nasıl yazılırmış teorik olarak anlatcam iranda olsa idam ederlerdi. şimdi spk bist ile anlaşmalı atmadımı sizi spk ya hadi gönüllü çagrı daha önce neden yapmadın haci maho 33 markayı snamı yutturacaz sende görceksin burdaki garibanların parasını kuruşu kuruşuna alacak bizim avukat beklmeyin arkadaşlar .müdahil olun daha geri alıma kadar spk onay vercek yılan hikayesi çıkmaz onay hele capital bir blok yesin 10 yıl kılını kıpırdadamaz bu kadar aç gözlü bir adam dünyada eşi benzeri yok .sen evde et bonfile yerken senin yatrımcının ettigin zulumden hastane hastane gezdi .allah o kadar büyük ki kimsenin hakkı ne bu dünyada ne öbür tarafda kalmayacak müdahil olun arkadaşlar .05337735886

8. Daha öncede arz etmiştim. Bu binada anele personelide çalışıyorsa, en güzeli tedbir kararı onlarda çalışmasın çözüm oluncaya dek.

Sayfa 143/305 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •