Sayfa 144/1024 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Dolar 7 olduğunda tek haber çıkmayan kanallar dolar 5.90 a düştü diye haberle başlıyolar yayına..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Beyaz Saray Yetkilisi: Brunson birkaç gün veya bir hafta içinde bırakılmazsa yeni adımlar atılabilir
    Reuters haber ajansına konuşan bir Beyaz Saray yetkilisi, Pastör Andrew Brunson'ın serbest bırakılması konusunda hiçbir ilerleme olmadığını ve Washington yönetiminin bu konuda katı tutumunu sürdüreceğini söyledi

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Katar türkiye'ye 15 milyar dolar doğrudan yatırım yapacak/son dakika

Katar'dan gelen betona gider

4. Abd isterse katarın pimini de çeker.

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Beyaz Saray Yetkilisi: Brunson birkaç gün veya bir hafta içinde bırakılmazsa yeni adımlar atılabilir
    Reuters haber ajansına konuşan bir Beyaz Saray yetkilisi, Pastör Andrew Brunson'ın serbest bırakılması konusunda hiçbir ilerleme olmadığını ve Washington yönetiminin bu konuda katı tutumunu sürdüreceğini söyledi
    Trump bayram tebriği gönderir mi ? 🙂

Şimdi ben anlamadım katar bu parayı getirecek,onu anladım,cehaletimi bağışlayın da hibe mi edecek bu parayı, bu parayla ne alacak,tahvil mi,hisse senedi mi anlamadım olayı.Hayır ucuz bulduysa ortalığı gelir alır zaten bunu deklare edilmesi moral açısından mı anlayamadım valla.

7.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Beyaz Saray Yetkilisi: Brunson birkaç gün veya bir hafta içinde bırakılmazsa yeni adımlar atılabilir
    Bu haber şeklini sevmem
    Bir yetkili
    İsim cisim sicim yok
    En son abramovic İsrail pasaport u aldigindada isimsiz yetkili açıklamaları vardı
    Isimsizse yetkili haber kaynagida bunu yalanlamiyosa yani yetkilinin kurumu
    Havada sıcaksa
    Bi soda açıp içecen

Sayfa 144/1024 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •