Sayfa 144/783 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 6260 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Omicron varyantı nin endemi ye dönüş yaptırdığı giderek yaygınlaşıyor ve kurallar gevşetiliyor. Bu durum havacilik sektoru, turizm ve ekonomi için iyi bir durumdur. Dolar düşüyor diye borsada düşecek soylentileri yayilmaya başladı yine.

Bir kere havacilik varyantin azalması ile daha da coşacak ve bu durumdan en iyi havacılık olumlu yönde etkilenecektir

Dolar düştü diye her hisse düşmez ki. Nasıl bir mantık kurmuşlar çözemedim doğrusu.

Dahası Düşen havacılık sektörü 2022 yilinda çok guzel bir toparlanma gösterecek bence.

THY hissesi bu sene endeksten farklı hareketler gösterebilir diye düşünüyorum. Herşey büyük oyuncuların hareketlerine bakar.

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

2. Yarın açılışta alım fırsatını kaçırmamak làzım diye düşünüyorum

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ama fırsat da vermeyebilir endeksin düşmesine rağmen sağlam da durabilir

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    Alım fırsatı kaçırmamak mi lazım şimdi yada sağlam durup alım fırsatı vermeyebilir mi.

Çok büyük mantık yürütmek süpermiş. Çok faydasını gördük 2 ihtimali değerli teşhisin. Allah razı olsun paylaşım için.

10 numara 5 yıldız yorum.

Zaten borsada başka mantık yok .. ya düşer alırsın yada çıkar alim fırsatı verilmez yada zor olur.

Lütfen değerli yorumlarinizi eksik etmeyin bizden çok faydası dokundu teşekkür ederim.

Olası ihtimaler hep vardır önemli olan doğru zamanda doğru teşhis yapabilmek.
    Sabah sabah motive olup güldüm çok teşekkürler.. iyi geldi [emoji3][emoji3]
    Son düzenleme : Borsaci53; 13-01-2022 saat: 09:47.

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    MaşALLAH tütü çok güzel hareketler bunlar. Şahsi fikrimi söylüyorum herkes kendi aklını kullansın lütfen. Ve Selam
     Alıntı Originally Posted by Borsaci53 Yazıyı Oku
    Daha önce dedigimiz gibi yolumuz daha da uzun. MaşALLAH nazar değmesin. ufak ufak çok güzel hareketler bunlar. Daha yolumuz uzun bu sene... Hayırlısıyla daha da iyi gideceğiz pandemi azaldığında daha da iyi gidecek... Şahsi fikrimi söylüyorum herkes kendi aklını kullansın..YTD...Veselam.

M2012K11AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    M2012K11AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. ✈✈✈✈✈🦅🦅🦅🦅🦅💵💵💵💵💵🧿🧿🧿🧿🧿

7.  Alıntı Originally Posted by HİSSİYAT Yazıyı Oku
    An itibarı ile seans içi 2 doları geçemeyen hava yolları ,dolar kurundan dolayı 2 doların üzerine çıktıYarın seans içi algı ne yönde olacak bakalım dolar bu seviyelerini ya da daha aşağıları test ederse!Şahsım için 2 doların bir espirisi yok da piyasa işte ne yaparsın ...
    2 dolar sen kimsin yaa diyoruz şimdilik

8. Kapıyı kitleyip, don sayımını başlatıyorum.🙃😊🔥🙃😀

Sayfa 144/783 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •