Sayfa 147/1032 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    trendcim kuzu kötü seneryoda 4 e kadar yolu var diyo ne diyon arkalarda duruyor yazdıkalrı
    Ayhancım sen de bilirsin borsada olmaz olmaz, teorik olarak hissenin aşağı yönde sadece 737 kademesi kaldı, en çok işte bu kadar düşebilir, bunu yani hissenin şu anki seviyeden en çok 737 seviye daha düşebileceğini "teorik olarak" garanti edebiliriz ama mevcut düşüş nerede durur bunu önceden hiç birimiz bilemeyiz, ne söylesek atmasyon olur.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2. Th bile dusus olucak diyosa hissede dip gorulmus demektir[emoji41]

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    trendhound USTAT, bugun TRUMP Iran ile NUkleer antlasmalari bozacagini anlatti. Sanirim o yuzden hisse olume gitti. dibinde olmasina ragmen, yuzde 6 daha satis gordu.

SEnce Yabanci bize gelmeyen OFAC nedenli bir bilgiye mi sahip ?

Yabanci payi binin yuzde 87 lerden %60 dusmesi nedeniyle . satan yabanci Fonlarin neden bu kadar sattigi bilgisi var mi bi yerlerde
    a) hissenin son 1 ayda kallavi değer yitirmesinin ardındaki 1 nolu neden tahtada alıcı olmamasıdır

b) zorunlu satıcıların satışları (kaldıraçlı / kredili pozisyonların boşaltılması, stop uygulayanların satışları, panikleyenlerin satışı vs vs), tahtada al-sat yapan aracı kurumların işlemleri, açığa satış operasyonları sonucunda hisse paldır küldür düşüverdi

c) günlük işlem hacmi son 1 aylık ortalama civarında seyrediyor yani 60 milyon lot civarında ve burada bir anormallik yok
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    trump sert konuştu bundan sonrasına gözdağı olsun dişye halkb ye ağır bi ceza çıkartır mı
    Ayhan bey, bence ABD daha fazla cephe açamaz. İrana ambargonun ekonomik olmasa da starejik olarak olumlu bir yanı var. ABD nin bir müddet Türkiye ile iyi olmasını gerektirir. Pratik düşünce budur.
    Son düzenleme : Ayan; 08-05-2018 saat: 22:15. Sebep: ekleme

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Günü en dipten kapamak genelde açıkcıların işidir..

5-10 kademe kendi malını çizip vurmaya başlıyorlar..

yabancı ordinosu geleceğini bilirsen bunu yaparsın..yabancı ile beraber sende aşşa yuvarlanır kar yazarsın..
    Bunun adı İngilizcede frontrunning oluyor, tüm profesyonellerin bildiği bir durumdur ancak yabancı ve tüm gelişmiş borsalarda kesinlikle yasal değildir, bunu yapanlara çok büyük cezalar uygulanır hem mali hem yüklü hapis cezası, ama burası BİST, her türlü alavere dalavere döner orada

6.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    yarın halkbanka:
    a. kayarlar
    b. çok kayarlar
    c. kaymayabilirler...dersem yatırım tavsiyesi değildir.
    Sende gül ne diyeyim, on beş dk'dır çatladım..
    😁😁😂😂😋😋😍😍

7.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Th hulk temettü verecek mi vermeyecekmi ? Vazgecildi diye bir yazi okumustum nedir isin özeti ?
    Seçim sonrasına ertelendi. Diğer kamu şirketleri de aynen öyle yapacak diye biliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by baysencer Yazıyı Oku
    1.çeyrek kâr beklentiniz ne kadar Sayın TH?
    Konsolide 1Ç net kârının 1 milyar tl civarında olması gerekir.

Aktifleri HALKB'den sadece %10 gibi daha fazla olan AKBNK ile GARAN sırasıyla 1.7 milyar tl ve 2 milyar tl, aktifleri HALKB ile ayni olan YKBNK 1.25 milyar tl 1Ç net kârı açıklamışken HALKB 1 milyar tl den düşük bir 1Ç konsolide net kârı açıklarsa ayıp eder.

Sayfa 147/1032 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •