Originally Posted by Webster 20 milyon bana cikarsa tcd yemi yatirsam simdiden onun stresi sardi benide Özel fon kurdurup TCD'nin ekibini transfer edersiniz.
Originally Posted by myfinans Özel fon kurdurup TCD'nin ekibini transfer edersiniz. Bizim mustafayi dusunuyorum Ne isi var elin yaninda labaratuarlarda Gelsin yanima vereyim binde 5 Isletsin benim parayi
Originally Posted by Webster Bizim mustafayi dusunuyorum Ne isi var elin yaninda labaratuarlarda Gelsin yanima vereyim binde 5 Isletsin benim parayi Teşekkürler cömert teklifiniz için üstadım ama kabul edemeyeceğim. Daha profesyonel birisini bulun bence TCD ekibi sizin için daha uygun bencede
Originally Posted by myfinans 31 Ocakta ne var. SP'nin not kararı açıklanacak onu mu kutlayacaksınız? Aralik yani Fondan uzak durayim dedim Merkez bankasi ne yaaaa
Originally Posted by shangil Aralik yani O zaman şöyle bir çıkıp Bağdat caddesi, İstiklal caddesi, Nişantaşı, Kumkapı, Samatya gidilecek yerler arasında.
Originally Posted by myfinans Tamam da niye 31 Ocak? İstanbulda Bağdat caddesi, İstiklal caddesi, Nişantaşı, Kumkapı, Samatya gidilecek yerler arasında. Sayin hocam onlarda neler var? Caddelerde sokaklarda mi? Yani club felan istemiyoruz
Originally Posted by myfinans O zaman şöyle bir çıkıp Bağdat caddesi, İstiklal caddesi, Nişantaşı, Kumkapı, Samatya gidilecek yerler arasında. Candir myfinans
Originally Posted by Webster Azercancana bak hele biti kanlanmis Tcd den iki kurus kazandi Harcayacak yer ariyor O kuruslar esimindir hocam Parasiz yer ariyorum
Forum Rules
Yer İmleri