Izledigini anlamamissin demek. Bitecek birsey yok, basvuruyu kabul edip etmeyeceklerini soyleyecekler.
Izledigini anlamamissin demek. Bitecek birsey yok, basvuruyu kabul edip etmeyeceklerini soyleyecekler.
Ben hemen o gün ceza çıkacak demedim kabul edilirse.dava devam ederse,muhtemelen ceza çıkar dendiğini yazdım.Bunuda Halk TV haberleri yazdı.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BANKALAR 8 AYDA KARINI BEŞE KATLADI
BDDK verilerine göre bankacılık sektörü yılın ilk 8 ayında 252,2 milyar lira kar elde etti.
Sektör 2021 yılının aynı dönemde 48,5 milyar TL kar elde etmişti.
Toplam aktifler 12,7 trilyon TL, geçen yıl aynı dönem 6,8 trilyon TL oldu.
Toplam krediler ise bu yılın Ağustos ayında 6,66 trilyon TL, geçen yıl aynı dönem 3,91 trilyon TL oldu.
https://www.ekonomidunya.com/bankala...katladi/35698/
geçen gün burda bir arkadaş video paylaştı hulkiyenin analiz videosu sayfayı bulursam söylerim tamda yanlış hatırlamıyorsam 6,87 destek seviyesi ve 9,30 direnç seviyesi demişti ilginçtir bugün tamda 6,87 gösterip döndü eğer burdan dönerde 9,30 lara giderse o kişiyi tebrik etmek gerek![]()
Olayin ozeti burda. Bazi kisimlarini kisaltmak icin cikardim.
28-08-2022, 19:34 #7081
ozannn
28 Eylül 2022 tarihinde ABD Anayasa mahkemesinin bir karar alma ( Karar alma derken: 13 Mayıs 2022 tarihinde Halk Bankasının vermiş olduğu dilekçeye KABUL VEYA RET cevabı verme) ihtimali-olasılığı olabilir ve bu mahkemenin üstünde de mahkeme yok diye biliyorum.
A) ANAYASA MAHKEMESİ DİLEKÇEMİZİ KABUL EDERSE NE OLUR?
KABUL gelirse 11 ay sonucunda ya dava düşecek yani (Halk Bankası haklı bulunulacak); ya da ABD ANAYASA MAHKEMESİ OLUMSUZ KARAR vererek yani alt mahkemenin ve temyiz mahkemelerinin almış oldukları karar doğrudur. Evet Halk Bankası ABD de yargılanabilir diyerek alt mahkemece yargılanmanın yolunu açacak..
TAKVİM; NİHAİ SONUÇ İÇİN BİZİ 2023 YILI SONU-2024 YILI BAŞINA GÖTÜRÜYOR..
Bu 11 ayın sonucunda Anayasa mahkemesinin vereceği her 2 kararda yatırımcı açısında OLUMLU oluyor..Şöyle ki;
1-DAVA DÜŞERSE OLUMLU,DAVA DÜŞMÜŞTÜR..
2-OLUMSUZ KARAR GELİRSE [alttaki B ile ayni]
----------------------------------------------------------------------------------------------
B) ANAYASA MAHKEMESİ DİLEKÇEMİZİ RET EDERSE NE OLUR?
RED gelirse 3 ay içinde ANLAŞMA ihtimali yüksek..( ALT MAHKEME NE ZAMAN JÜRİYİ BELİRLER VE YARGILAMAYA BAŞLANILMADAN ÖNCE OLACAKSA ANLAŞMA OLABİLİR)
Son düzenleme : 666; 30-09-2022 saat: 07:25.
Oldu bitti. Ya kabul, ya red, ya da oteki celseye attilar. Ama 4'unde ogrenecegiz.
Turkiye olmadigi icin hukumet kendi bildikleri seyler ile ustumuze oynayamiyor.
O yuzden direk ustumuze oynamayi seciyor bugunlerde.
Sotomayor ablam bir patlatsin tokadi da sevinelim. Muahahaha.
Yeni bir gun, yeni bir baslangic. Su vadeli hikayesi kapansin da gorelim.
6,49 taki gapi kapamadan o dönüşü bilmek için başka şeyler lazım.Tebrik edelim o ayrı konu.
Geçen bir yerde yazdım abiler kredili ve kaldıraçlı long pozisyonlara para kazandırmamayı kafaya koymuş.Tüm yaşadıklarımız bu yüzden.
Dün S&P raporu gönderilmeden önce çok kötü bir rapor olacağına dair söylentilerde vardı. Malum olayların etkisiyle çarpanı büyük oldu.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri