Sayfa 149/205 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1.  Alıntı Originally Posted by Tanrısevsin Yazıyı Oku
    Eliott dalga teoremini tam anlamiyla yapabilen sayısı çok azdir. Sen bu konuda nasıl ilerledin? Bunu hakkıyla yapana rastlamadım. Çok net ve keskin konusuyorsun. Yorumların tutarsa seni tebrik edeceğim. Lakin tutmazsa sen kesin konuşmayı birakacak mısın borsa âleminde ebediyen?
    teknik dediğimiz şey , sınırlı bilgi ile işlem yapmaktansa belirli bir kurallar dizisinde hareket ederek yatırımcının bir strateji oluşturmasını sağlayan yapıdır.

kesinlik söz konusu değildir , amaç %x de olsa başarılı tahmin oranının başarısızdan fazla olmasıdır.

bu açıdan teknik analizin her konu ile ilgili yeni bir hedefi olur .. örnek vermek gerekirse teknigin 140 ı işaret edip al , stopu da 125 e koy dedigi noktada , fiyat 140 a gelir sonra 125 e gelirse stoplarsınız ve yeni bir nokta için beklemeye başlarsınız. teknik bunu dedi kesin olacak diye bir kavram ancak hayaldir.

en iyi teknikçiler dahi hedefleri verirken gerçekleşme oranının %50 nin bir tık üstünde olduğunu düşünür. kesin düşüncelere sahip olan herkesi tokatlar tokatlar gönderir piyasa.

buralarda işlem yapan kişilere 3 günlük bilgi ile teknik satmak bana pek mantıklı gelmiyor. koyarsın grafigini , şu noktalarda şu poz dersin , gerçekleşirse tebrik ederiz.

gelip de 31 mayısda 7.30 olacak dersen , ertesi gün fiyat aşağıya yöneldiğinde de 5,54 düşüşün son noktası dersen ve hemen ertesinde fiyat 5,49 ile seansı kapatırsa kusura bakma ama durup özür dilerim yanılmışım bir daha kesin konuşmayacağım demen gerekir.

şaka gibi.. gel buraya teknik diyor ki ücyüz beşyüz olacak de , ne bir grafik ne bir dayanak sunma , millete hakaret et sonra da saygı bekle..

ben bu kardeşimizin ya çok genç bir yatırımcı , ya da ilgili kagıtta operasyon yaparken istediği talebi bulamayan grubun adamı olarak düşünürüm.. yazdıklarına bakılırsa genç bir arkadaş değil , o durumda 2. seçenek aklıma geliyor.

dikkatli olun.. kagıdın resmi satış rakamı belirlendi.. 4,40 daha bunu üstüne kim ne derse desin boş laftır.

bu kagıdın daha önceki satışlarda izlediği yolu bilenler için satış rakamının bile 3 te bir 5 te bir fiyatına düştüğünü bilirler.

sadece dikkatli olun ..

umarım herkes istediği kar ile ayrılır ..

2. Ey dzyo18 tüm tahminlerin yerle bir oldu. Gayrı ortaya çıkacak yüzün kalmamıştır. Bırak bu işleri, sana bir abi tavsiyesi, bu uğurda çok ah alır ve çok küfür yersin şayet tavsiye vermeye devam edersen. Küfür yenekten hoşlanıyorsan devam et...

3.  Alıntı Originally Posted by Tanrısevsin Yazıyı Oku
    Ey dzyo18 tüm tahminlerin yerle bir oldu. Gayrı ortaya çıkacak yüzün kalmamıştır. Bırak bu işleri, sana bir abi tavsiyesi, bu uğurda çok ah alır ve çok küfür yersin şayet tavsiye vermeye devam edersen. Küfür yenekten hoşlanıyorsan devam et...
    Çok doğru diyosun. 7,15 te çıkmıştım. 5.54 muhabbetine deneme amaçlı 100 tane aldım . Allahtan gaza gelip abarmadım. sanırım yedire yedire 5 in altına salıyolar.

Deniz 5,38 TL.%- 4,10. Denizbank satışında bütün yatırımcılar kazıklandı bunu herkes konuşuyor ve birileri hala hisse 8.87 TL üstüne atacağı iddaları sadece ve sadece hissenet forumunda var,evet arkadaşlar varsa paralı bir adam düşen hisseleri bir başka beklenti ile alır ve fiyat yukarı doğru tekrar tırmanır ama şimdilik öyle bir beklenti yok.Bankanın yeni sahibi ne demişti satıştan sonra uzun vadede iyi işler yapacağız bu uzun vade 2 yıl da olur 5 yılda olur 10 yıl da oluryani 8,87 mağdurlar artık uzun vadeli yatırımcı.Bir ölüm bir,bir ayrılık olmasaydı.Köyden yeni geldim de.Deniz ,zedelere geçmiş olsun.

5. evet ilk kapanıs gerçekleşti.5,54 ün altında bir kapanıs daha gerçekleşirse niyet ciddi halde bozulur 4,40 ın altına sarkar.umalım ki yarın 5,54 ustu kapatsın.

6.  Alıntı Originally Posted by dzyo18 Yazıyı Oku
    evet ilk kapanıs gerçekleşti.5,54 ün altında bir kapanıs daha gerçekleşirse niyet ciddi halde bozulur 4,40 ın altına sarkar.umalım ki yarın 5,54 ustu kapatsın.
    yav hala burda rakam telafuz ediyosun yapma ..

yenı bır rakamdan once bı özür dile .. yada ne bileyim yanıldım de .. yoksa kimse seni ciddiye almaz.

gelir gelir yazarız buraya , operasyonu yemiş kagıda 1 ay once uye olmus bırı gelıp mılletı yanıltıcı seyler yazman basına iş açar benden soylemesi .

ip dediğin şey tespit edilebiliyor haberin olsun ..

7.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    yav hala burda rakam telafuz ediyosun yapma ..

yenı bır rakamdan once bı özür dile .. yada ne bileyim yanıldım de .. yoksa kimse seni ciddiye almaz.

gelir gelir yazarız buraya , operasyonu yemiş kagıda 1 ay once uye olmus bırı gelıp mılletı yanıltıcı seyler yazman basına iş açar benden soylemesi .

ip dediğin şey tespit edilebiliyor haberin olsun ..
    kardeşim burda rakamları yarıstırmıyoruz..bugun borsa %3 düştü..diyorum ki 2 gün üst üste 5,54 kapanış yaparsa teyit alır ve düşüş daha sertleşir.bunu yazıyorum.hala denizbanktaki beklentim devam ediyor. inşallah yarın 5,54 üzeri atarda o zaman devam edebiliriz.burda kimse kimsenin kotulugunu istemez şayet insan isek..bende denizlerdeyim.6 aya yakındır takip eder ve aynı zamanda trade yaparım.şuan durum bu.sihirli bir sozcugum yok..borsa şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapabilme sanatıdır.evet hafta basında durum farklıydı ama özellikle bugun borsanın %3 lük kaybı denizin 5,54 altı kapanmasına sebeb oldu..bugun bankacılık endeksi %5 düştü..lütfen yorum yaparken konjöktürü göz önünde bulundurun..

8. as.jpg

umalım da yarın 5,54 üstü atsın.

Sayfa 149/205 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •