sevgili arkadaşlar kimine göre 1 tl kimine göre 2 tl her neyse zaman akışı ney gösterecek .davacı grub eli çok güçlü haklı sbebleri var tebdir kararı uygulanır bana göre kaçışları yok ky magdur etti diye hakim acımaz .ky teminat gösteremeyecegini bilir hakim şirket acil bu kararı alarak neyin peşinde derseniz ben derim ki ne toplarsam o kar mantıgı artık atı alan üsküdarı geçti geçmiş olsun rıdvan cıgım bu ülkede hala güvenecek insanların olması ne güzel yusuf yıldız gibi adam direndi anlatdıgı her şey dogru çıktı .1 hafta önce konuştukları aynı çıktı panik yapamyın kimse bişe olmayacak diye .ben 5 gece uyuyamadım .ama şu an rahatım .bu hissenin ederi 7 tl aşagı degil bende araştırdım brütden 7 bin dolar gözü kapalı gider diyorlar buda 35 bin demk nasıl oluyorda yüzde 10 denk dgarlendirme çıkıyor .yazık fakirinn ekmegine göz dikmek o kurulda aglayan kadın yazık senin şirketine yatrım yapmış sen birleşme oyunu satış oyunu bizans oyunu ile neler yapmadın yatrımcına .siz şirketi hakla açarken bu insanlar destek verdi ayıp ,günah yazık.artık kotda degilsin .kotda olsan kim bilir ne pislikler yapardın .iyiki kotda degilsin .burdan hakkımızı aşcagımıza ben inancım tam .ytd
tan yeri ağarınca hırsızın gözü kararır şimdi bu atasözü seni anlatıyor rıdvan
Yüzde 48.97 hisse falan değil o oy oranı.a gurubun imtiyazlilarin hepsi ridvanda değil anel elektrikte bir kısmı.ridvanla avniye in yani celikellerin yüzde yüz oy oranı içinde yüzde 48.97 oy oranı varmış.nirmalde 6 milyon 600 bin a gurubu var bunlar 66 milyon lot yapıyor ama a gurubu hepsi değilde çoğunluğu ridvanda.kalan 43 milyon 400 bin lot hissenin 1 er oy hakları var oylama yapılırken 109 milyon 400 bin oy çıkıyor.bunu tabiki yüzde olarak orana ceviriyorlar.yuzde yüze denk çevirirken celikellerin yüzde 48.97 oy oranından bahsediyor.beraber hareket ediyoz diyor [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
sadece koşu yolundan hisenin ederi 50 kuruş markadan ederi 1 tl yapıdan ederi 5 tl
kşmden neyi kaçırıyorsun rıdvan amca
davacı grubu yıkman çok zor
adamlarda peygamber sabrı varmış
ayakda alkışlanacak durum .
borsa kitapları yazacak adamları
ah rıdvan amcam son merminide kullan bakalım işe yarayacak mı?
umarım kahrından kansere kalmazsın valla kimse acımaz ytd
herkes madem küçük yatırımcıyı düşünüyor, burada ky için en önemli şey değerleme sonucu belirlenecek çağrı fiyatının mümkün mertebe en yüksek olmasıdır.Boş kavgalar yerine şirketten değerlemenin adil yapılmasını ve fiyatın yüksek çıkarılmasını talep edelim hep birlikte.Bu fiyat tüm yatırımcılar için alt limit olşturacaktır.
kendi fikirlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
Sn.yusuf yildiz
1 lot virman icin araci kurumdayim
Hrsabin denizin hangi subesinde onu yazarsan virman yapacam
Cinali soz verdimi yapar
Yer İmleri