Tabi belli olmaz buralardan da duzeltme yapabilir. Çünkü hızlı çıkış yaptı. Ama işlem hacmi ve diğer nedenlerden dolayı yukarı ivme ihtimali bana yüksek gibi görünüyor.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.
Dikkatli olmaniz dilegiyle
Tabi belli olmaz buralardan da duzeltme yapabilir. Çünkü hızlı çıkış yaptı. Ama işlem hacmi ve diğer nedenlerden dolayı yukarı ivme ihtimali bana yüksek gibi görünüyor.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.
Dikkatli olmaniz dilegiyle
Takasda yabancıların dibi
23 ağustos
o günden bu güne
city
90 milyondan
189 milyona
deuche
47 milyondan
71 milyona çıkardı
cıty sadece dün
14 milyon artıya geçmişti
mery dün seans sonuna kadar eksideydi
artı kapattı
bir başka hissede
trend başlasın diye bekleyeceğime
trend başlamış hissede beklerim.
umuyorumki
gsdhl de yaşadığım hayal kırıklığını yaşamam.
onun yüzünden büyük çıkışı kaçırıp birde zararla vermiştim.
Bugün itibariyle dünki son onnşki aylık tepelr geçildi. THY de 18.2 pegide 95.
Bugünden itibaren TL bazlı grafikler çöp, dolar bazlı grafikler dikkate alınacak hale geldi. Yan tahtaların üçe beşe katladığı pandemi sürecinde sıra havacılar da. Şu anda yüzde yüze doğru gitse de bu toparlama sürecinin başlangıcı. Savaş seçim kriz deprem gibi ultra anormal birşeyler olmadığı sürece yükselişler yeni başlıyor. 2021 2020 ye göre iyi idi havacılık için. 2022 daha iyi olacak. 2019 da görülen turist sayısı ve geliri 2022 de daha iyi noktalara gelecek muhtemelen. Eğer virüs tiyatrosu tekrar sahneye sokulup ülkeler kapanmaz ve ekstrem bir negatiflik çıkmaz ise güzel günler gelecek biz yatırımcılar için. Bugünden sonra yabancı takas oranları ve dolar bazlı grafikleri dikkatlice takip edin 😉😃
Yılbaşında böyle bir haber vardı.
Gazete temsilcileriyle sohbet toplantısı düzenleyen Aycı, Turkish Cargo'yu ayrı bir şirket halinde yapılandıracaklarını belirterek, "Kısa sürede kuruluş tescili yapılır. Teknoloji şirketi kurduk. Anadolu Jet'i de önümüzdeki yıl şirketleştireceğiz. Amacımız bu şirketleri ayrıştırıp halka arz ya da inorganik büyüme yapmak...Danışmanlık firmalarıyla şirket kuruluşu için çalışırken bu iştiraklere birçok ortaklık teklifi aldık. Aceleci değil, akıllı hamleler yapacağız" diye konuştu.
2022 de halka arz potansiyellerini dikkate almak lazım.Arz olursa değerleri ne olur?Thyao ya nasıl bir değer katabilir!
Şu an filoda yanlış hatırlamıyorsam 372 uçak var.2022 de filo güncellemesi ,filoya katılacak yeni uçaklar var mı?2022 de uçak sayısına dair bir güncel bilgi göremedim ,bilgisi olan varsa paylaşırsa ,iyi olur.
Yer İmleri