benimde ilgilendiğim bir senet değildi.... Eskiden doğan zamanlarında iken sürekli yükselik ve düşüşler yapardı ismen bilirdim.... 2013 yılında ülker sattığı zamanlarda yine baktımdı ... Pek beğenmemiştim.... Ama sene 2013 dü.... 10 gün önce aklıma geldi , senet bakınırken inceledim, finansallar dikkatimi çekti ve de inceledim... Inceleyin değecek. Yaptığı yatırımlara bakın. şirket bence fiyatı çok uygun....doğanla 0 alaka.... Bence şirketin ölüsü 6-7 tl eder.... Ayrıca birikmiş amortisman giderleri ve ödediği faiz giderlerine rağmen ortada güzel bir kar var..... Ve bence her sene güçlenecek gibi duruyor.... Faaliyet raporlarını ve finansal dipnotları iyi inceleyin , parlayan ışıltıyı göreceksiniz..... Bak elimde pozisyon var , ama senet yükseliyor ben üzülüyorum , çünkü istediğim pozisyonu alamadım
bu arada sizin anele de mini yükselen kama oluşuyor kısa vadede 3.40-3.50 geri çekilmesi düzeltmesi görülebilir.... Oralara düzeltirlerse pozisyon alabilirim.... Bakalım faaliyet raporlarını okucam seans arası.
----------------------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri