Originally Posted by
kral3519
Şöyle düştükçe alırım yazmayın spek okuyorsa forumu 1 liraya düşürecek bizim yüzümüzden

kimse aptal değil ben 4.13 ten 10 k almıştım düştü 23 k daha aldım.ziraattsn bugğn pişlik olsun diye 1.500 lot sattım yerse diye yemedi

)umut beye katılıyorum bu arada alış ve satışlar hep aynı adamlar derinlik izleyen bunun farkına varır.hep aynı kurumlar var örnek olarak anlatayım 1.90 kademesinde 5 bin lot satış var.önce iş Zi̇raat 1 lot 1 lot alış gönderiyor bakıyor ki kendi kurumundan değil hemen alıyor.aldıktan sonrA işten bu sefer Zi̇raat e yada yapılrediye 1 lot satış veriyor bakıyor sıra kendisinde hemen satıp düşürüyor ;) yermiyiz spek bunlaro git pokunla oyna

Bu hareket namussuzca kabul.
Alnusun lotu alindi bence globale trade yaptirdilar 600 bin falan kar yazdj.500 kusuru eksisini de burdan toparlatacak
Bugun ki is ve garanti mallari fona virmanlanirsa sasirmam.Eger bu olursa 100 k malla geliyorum haftaya benim malimi bu sefer alamazlar elimden.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer İmleri