İki şeyi karıştırmayalım. Kottan Çıkmak, Ortaklıktan çıkarma. Kottan çıkmak % 95, Ortaklıktan çıkarma % 98 sahiplik gerektiriyor.
İki şeyi karıştırmayalım. Kottan Çıkmak, Ortaklıktan çıkarma. Kottan çıkmak % 95, Ortaklıktan çıkarma % 98 sahiplik gerektiriyor.
Soru 1: Halka açık bir şirket neden kottan çıkmak ister?
Soru 2: Halka açık bir şirket neden yatırımcısını ortaklıktan çıkartmak ister?
Soru 3: Turgg gibi halka açık olarak sadece bir tek Kartal arsası olan bir şirketin ( spekülatörü bu işi neden düşünür / niye düşünür?)
( manipülatörü bu işi neden düşünür / niye düşünür ?)
Patron neden düşünür / niye düşünür?
Bu iş neden yapılır?
Burada küçük yatırımcının hissemiz de kötü niyeti olan kişiler varsa vereceği en güzel cevap kanımca şu olur.
Çocuklarına,torunlarına uzun vadeli yatırımcı düşüncesi ile 500 tl lik arsa yatırımı yapıyormuş gibi hisse yatırımı yaparak bekleyebilir.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınız ile düşünerek, kendi bildiğinizi yaparak sağlınıza dikkat edin.
Şahsen ben 750 TL alış yaptım hisselerime ekleme. Yapıp dolaşımdan çektim bu şerefli karekterli patron ve spiik meydan bırakmamak lazım bunlara en iyi cevap bu olur küçükte olsa maddiyat gücünde dolaşımdan hisse çekmek yoksa meydan bu yamyamlar kalır yatırım tavsiyesi değildir
Madem çakallar % leri sayıyor.90 oldum 91 oldum 92 oldum 93 oldum böyle niyeti olanların hevesini kursağında bırakmakta biz küçük yatırımcılara düşüyor.
Yatırımcı sayısını arttırmak demek istedim.1.000 lotu olan 1.100 lot yapması biz küçük yatırımcılar için fayda sağlamıyor.Madem 500 tl üstü yatırımcı sayısı 350 kişiyi gecince değerli hisse konumuna geçiyor.)) 25 lotu olan kişi sayısını arttırmak gerekiyor.
![]()
Evet kampanya başlamış oldu küçük yatırımcı turgg hissesi piyasadan çekme kampanyası biz tarumar olacagımıza onlar olsun meydan patron ve spiiik kalmasın
Yer İmleri