Sayfa 156/1002 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Resmin detayı
    https://www.gercekgundem.com/istanbu...rara-sokmuslar

2. AK Parti milletvekilleri, Kurumlar Vergisi oranının 2021 yılı kurum kazançları için yüzde 25, 2022 yılı kurum kazançları için ise yüzde 23 oranında uygulanmasını da içeren kanun teklifini, TBMM Başkanlığına sundu
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Bu yılın başlarında, LG'nin cep telefonu pazarından çıkmayı düşündüğü bildirilmiş, ancak Koreli dev bu raporu yalanlamıştı. Daha sonra şirketin, mobil bölümünü satmayı düşündüğü ortaya çıktı ve ardından, potansiyel alıcılarla görüşmelerin başarısız olduğu ve bunun yerine mobil bölümün kapatılacağını söyleyen yeni bir rapor yayınlandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Son durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Sokağa çikma yasaği basladı..
    "Kongire yapacağuduk" deyip çikabiliyor muyuz !!

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 156/1002 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •