Güvenme dostuna, saman doldurur postuna...![]()
Güvenme dostuna, saman doldurur postuna...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
ayrıca sana burda bir itam yapıldığı zaman ilk kim atladı hatta iş telefon la aramaya kadar gitti yani biz değer verirsek sonuna kadar veririz burda kimse gık demzken dost dediğin kişi konuştu o yüzden dostum bence benim niyetimi sorgulama
ytd deli saçmasıdır
dostum alıntıladığın tüm yazılarımı inkar etmiyorum ki ...veya tersini de söylemiş değiliz..hisse artık kar yapmayacak ,zarar edecek mahf oldu alanlar pişman olacak da demiyoruz...bunu deseydim fikirlerimin tersini söylemiş olacağım için eleştirebilirdiniz...ben tek yaptığım hisse 7,52 leri de görmüş bir hisseyi gerilerken moral bozukluğundan satmış olmamdır...bunun eleştrilecek bir yanı yoktur...burada başarılı satış yapmış herkesi kutladık..sadece ben değil tüm topik kutladı..şimdi normal bir yatırımcının beklediği kutlama neden yapılmıyor ?? ben de buna şaşırıyorum...yoksa herkes insandır da biz robotmuyuz...herkesin bıkıp ,usanmaktan veya sabrının tükendiği yerden satış yapma hakkı vardı keko robotunun mu yok ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bakın en yakın zamanda tolga arkadaş 50 bin lot sattı...kimse onu eleştirdi mi ?? burada hepimiz onu kutlamadık mı ?? akrep kardeş hatırlarsan sen de satış yaptığında seni de kutlamıştık...şimdi aynısını doğal olarak bende sizlerden bekliyorum...yoksa ben bir robot muyum ???
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
[QUOTE=keko;3232174]bakın en yakın zamanda tolga arkadaş 50 bin lot sattı...kimse onu eleştirdi mi ?? burada hepimiz onu kutlamadık mı ?? akrep kardeş hatırlarsan sen de satış yaptığında seni de kutlamıştık...şimdi aynısını doğal olarak bende sizlerden bekliyorum...yoksa ben bir robot muyum dostum keko mesele alıp satman değilki hala bunu anlamamış olmana üzülüyorum sorun hisseyi 6 gün önce 7 lerde iken göklere çıkarıp satanlar çok pişman olacak hisse bambaşka yerlere gidecek şeklinde sürekli övgü metiyeleri dizmen ve 6 gün sonra çıkman meselenin özü bu yoksa elbetteki satabilirsin alabilirsin tekrar alabilirsin neyse bundan sonra bu konuda daha fazla yazmayacağım ama bir dost olarak şapkanı bence önüne koy düşün haklı olduğunu düşünüyorsanda söylecek kelime kalmamıştır allaha emanet dostum
ytd deli saçmasıdır
Ah MURİTLER buradan doğruları yazdım kimse aldırmadı haklı olarak sizi mutlu edeni seçtiniz alkışladınız.O da filikaya atladı kaçtı.Şimdi başka gemide kaptanım diyor kendince ben kendi bildiğimi yaparım başkalarını bilmem ben murit olmam bana ters.Doğruları söylemeye çalışırım.
Arkadaşlar kim almış kim satmış hiç önemli değil, herkes kendi düşüncesinde hareket etmeli. Sayın Kekoya da teşekkürler formdaki katkılarından dolayı. Sadece şu cümleyi kullanmayaydı iyiydi (İlk çeyrek bilançoyu görmeden hayatta satmam)![]()
Yer İmleri