Sayfa 159/682 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Bu gün artık çok fazla bir şey beklememek lazım.... yarın iyi olacak inşallah.... bu gün daha fazla düşmesin o benim için yeterli....

2.  Alıntı Originally Posted by DadaşMete Yazıyı Oku
    Bu gün artık çok fazla bir şey beklememek lazım.... yarın iyi olacak inşallah.... bu gün daha fazla düşmesin o benim için yeterli....
    Gaz vermeye 4,50 da başladınız senet 3,17 hala gaz vermekle meşgulsunuz. Naçizane size tavsiyem Mübarek ramazan günü vebal almayın.

3.  Alıntı Originally Posted by MHU Yazıyı Oku
    Gaz vermeye 4,50 da başladınız senet 3,17 hala gaz vermekle meşgulsunuz. Naçizane size tavsiyem Mübarek ramazan günü vebal almayın.
    Ne gaz vermesi ya... fikirde mi paylaşmayalım....

4.  Alıntı Originally Posted by DadaşMete Yazıyı Oku
    Ne gaz vermesi ya... fikirde mi paylaşmayalım....
    Ben bir fikir paylaşayayım mı sizinle ?
    17,7milyon lotla %7 ekside bu senet şuan gelene gidene verilen bir senet bu senet neye istinaden yarın güzel olacağının bilimsel bir açıklamasını yapın anlayayım sizi?

5. kademe paylaşabilecek var mı

6. Dadaş mete gardaş öğleden sonra uçacak kaçacak yarın geçecek diye yorumlar yeni girmiş arkadaşları etkilemesin aman gardaş bak vebaldir.Kademeler önemli ona istinaden konuşuyosan amenna ama teknikten uzak yorumlar yanlış yönlendirmeye sebep olur ben sabahleyin panik satışlar yapmayalım dedim sadece ama birileri farklı tarafa çekti

7. ufak bir hareketlenme var. aceleci olmamak lazım teyit etmeden.

8.  Alıntı Originally Posted by MHU Yazıyı Oku
    Ben bir fikir paylaşayayım mı sizinle ?
    17,7milyon lotla %7 ekside bu senet şuan gelene gidene verilen bir senet bu senet neye istinaden yarın güzel olacağının bilimsel bir açıklamasını yapın anlayayım sizi?
    dün 38 den alamadık diye hayıflanıyorduk bugün 2.85 görmüş kağıtta yarın içinde pozitif düşünmek bile saçma..
    tam bir kumar kağıdı

Sayfa 159/682 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •