ne biçim fırıldak bende anlamadım adam 100 binlik işlemin 99 bini kendi yaptı kalkmış 5 milyonluk satış yapacam diyor :) adamın yerine olsam kağıdı 3 ayda 10 lira yaparım 3 ay sonra ordan biz ky nasıl olsa alırız
ne biçim fırıldak bende anlamadım adam 100 binlik işlemin 99 bini kendi yaptı kalkmış 5 milyonluk satış yapacam diyor :) adamın yerine olsam kağıdı 3 ayda 10 lira yaparım 3 ay sonra ordan biz ky nasıl olsa alırız
Gerçekten satış haberi komedi. Son yarım saatteki işlem hacmini ben yaptım. 1, 82 den başladım 6000 lot alana kadar 1, 87 ye kadar gittim.kademeler bomboş. Satmaya kalksan da bu kadar lotla enaz 5 kademe aşağı yapcan. Peki bunun 150 katı olan lot nasıl satılacak. Bunun cevabını görmek için hisseye 1 adım attım. Haftaya anlarız artık. Ytd
Şirket ileride faaliyet alanını değiştire bilir mi .. Bu konuda fikri olan var mı. Teşekkür ederim.
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Patronu genç dinamik ve ne yapacağı hiç belli olmayan biri. Yani herşey olabilir. Zaten kendisininde bunla ilgili beyanatları var. Hastaneleri bile satabilir.Aslında uzun vadede çok kazandıracak bir hisse. Tabi dahada dusurebilirler ama sabırlı olan bu hiseden iyi karlarla çıkar. Ytd
Evet bu 800 bin lotu kafaya koymuş illaki satacak bunu anladık. İyi olan şey ise 70-80 bin lotlarla hisseyi 1, 80 altına indirmeden azar azar yapıyor olması. Böyle giderse en gec haziran yarısı satış bitmiş olur.hissenin üzerindeki baskı da kalkmış olur. Temmuzda da brüt takas bitecek. Kısaca bist çökmez ise haziran ve temmuzda en çok kazandıran hisse olacağını söyleyebiliriz. Ben haziran başında tüm portföyümle burda olacağım. O zamana kadar herkese hayırlı bol kazançlar. Görüşmek üzere. Ytd
sürekli satış haberi manyakmıdır nedir :) iki ucu bklu değnek alsan adama gülerler satsan ileride buraları düşük seviye kalacak gibi duruyor
gene satacam demiş :) vallaha sataram köyu ha diyor resmen
Yer İmleri