Sayfa 160/682 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

Bir başka başlıkta bir arkadaş yıl 85 86 idi. Daha is c yoktu is a is b alırdık demiş. Şimdi sermaye aynı a ve b nin c olmuş. 4.5 milyar. Tuhaf demi? İş bankası düşünsün sermaye artırmalı mı artırmamalı mı a ve b yi a ve b olarak?

2.  Alıntı Originally Posted by MSAMSA Yazıyı Oku
    Açık konuşmak gerekirse bu fiyattan bu hisseyi alanlarda mangal gibi yürek olduğunu düşünüyorum.Beklenti mevcut ama olası olunsuz bir durumda harekete başladığı1250 civarına kadar taban çözmez.Şansınız yanınızda olsun

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Risk i sevmeyen borsada durmaz sağlamci yatırimci mevduat ta kalır her ay alacağını bilir

3.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Risk i sevmeyen borsada durmaz sağlamci yatırimci mevduat ta kalır her ay alacağını bilir
    Çok kısa sürede bu kadar hızlı prim yapmış bir hisseyi bu fiyattan almak risk almak şeklinde tanımlanamaz.22 yıllık borsacı 12 yıldırda bir aracı kurum çalışanı olarak ben bu fiyattan bu hisseyi önerirsem ve sadece siyasilerin bir sözüyle oluşabilecek olumsuzlukta hisse satış fırsatı vermeden geri döndüğünde müşteriye borsa risktir o zaman mevduatını faize yatır demek çok basit ve borsada yatırımcı olmayı düşünenler içiin vicdanları rahatlatıcı bir cevap olmaz.Borsa tabiki risktir piyasa koşulları bozulur borsa sert düşüşlere geçtiğinde hisselerde stop seviyesi belirleyip nakite geçmek doğru olandır.Bu hissede tabiki beklenti büyüktür çok ciddi rakamlarada gidebilir ama bu hisseyi cumhurbaşkanının ilk açıklama yaptığı anda almak mantıklı olandır aksi halde 3-4 civarı açılan maliyetler olası bir ters söylemde satış fırsatı vermeden hissede geri dönüş oluşturacağından ve bu güne kadar yaşadığım tecrübelerden yola çıkarak bunu küçük bir uyarı olsun diye yazdım aksi halde bu söylemlerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Y.T.D değildir.

4. Şöyle biseyde var .olumsuz bir durumda degil 1250 sıttın sene 1 lira bile etmez.artik ya herro ya merro.atatürk zamanında dedem daha tifilken çıkan bu senetler ya zengin eder yada sıfır değerde tedavülden kalkar.beklenti felan kalmaz.the end der siyah beyaz ekranda.l am dead kısa yani.
    İnşallah filmin sonu mutlu sonla biterse 100 yillik hayel gerçek olur.
    Olumsuz bir durumda torunlarada birakamayiz.dedemden amma salakmis bunca sene hayeller kurarak geçti sonunda hisseder dedemden Morton gen oldu deyip dalgasını torunlarına anlatır.YTD

5. Bilen birisi cevaplasın. Şimdi ben bugün hisse aldım diyelim. 1991 den bu yana biriken temettü var ise almaya hak kazanabiliyor muyum?
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    Bilen birisi cevaplasın. Şimdi ben bugün hisse aldım diyelim. 1991 den bu yana biriken temettü var ise almaya hak kazanabiliyor muyum?

senet geçmişte temettü verdi. artık bundan sonra yeni dönemde farklı temettü olabilir. sermaye artımı olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    Şöyle biseyde var .olumsuz bir durumda degil 1250 sıttın sene 1 lira bile etmez.artik ya herro ya merro.atatürk zamanında dedem daha tifilken çıkan bu senetler ya zengin eder yada sıfır değerde tedavülden kalkar.beklenti felan kalmaz.the end der siyah beyaz ekranda.l am dead kısa yani.
    Olumsuz bir durumda torunlarada birakamayiz.dedemden amma salakmis bunca sene hayeller kurarak geçti sonunda hisseder dedemden Morton gen oldu deyip dalgasını torunlarına anlatır.YTD
    patent vekilim haklısın zaten risk olmasa herkes almaya çalışır zaten bu fiyatlardan bulamazsın risk olduğu için bu nu göze alabilenler geliyor buraya, olursa ne olur ,olmazsa ne olur kar zarar hesabı yaparak bu işe giren sonucunu görür. Diğerleri ya keşke der yada iyi kurtuldum der. Ama alanın her durumda torunlarına anlatacak bir anısı olur kurucu yu A ya yazmışsın sonradan gördüm. yatırım tavsiyesi değil
    Son düzenleme : Yakamozz; 06-11-2018 saat: 22:05.
    Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    Şöyle biseyde var .olumsuz bir durumda degil 1250 sıttın sene 1 lira bile etmez.artik ya herro ya merro.atatürk zamanında dedem daha tifilken çıkan bu senetler ya zengin eder yada sıfır değerde tedavülden kalkar.beklenti felan kalmaz.the end der siyah beyaz ekranda.l am dead kısa yani.
    patent vekilim dondunme b ye yoksa kurucumu aldin

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 160/682 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •