Sayfa 160/1223 İlkİlk ... 601101501581591601611621702102606601160 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    beğenmediğin hani şu yönetici arkadaşlarının olduğu bahçeşehirin Finlandiya ile eğitimde iş birliği yaptığınıda benden öğrenmiş ol bari...arkadaşlarından öğrenmiş olman lazımdı ama demekki gizlemişler senden
    Biliyorum ama onları geç hocam fasafiso. Karşılıklı ziyaretler projeler yeme içme gezme tozma sosyalleşme. Finlandiya eğitim sistemini Türkiye'de uygulayamqzsin. Eğitim kültürel alt yapı toplum yapısı ahlak gelenler vs ile paralel olmalı. Ben gittim gezdim bazı Avrupa ülkelerini. Okul kapısında dışarıda öğretmenle öğrenci farklı köşelerde sigara içiyor. Öğrenciler paramparça kot pantolon burnunda hızma bütün vücudu dövmeli kulakta 20 küpe vsvs. Acaba sınıflar okulun içi nasıl dedik girdik yerler duvarlar tuvaletler bal dök yala sıraların üzerinde 1 tane çizik yok. Tiplere bak keş sanırsın içeri gir alakası yok. Yani diyeceğim şu bir toplum ve bireyleri neyse eğitimi de o oluyor. Anne karnında başlar eğitim mezarda biter. Bu ikisi arasında neler olup biteceği sadece okula öğretmene bağlanamaz. Toplumun tamamı sorumludur. Her neyse. İlk yazışmalarda kırdıysam kusura bakmayın.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 1980'lerin sonunda, lise 2 ve 3'te iken bu feto'cular mıdır başka bir tarikat mıdır bilmiyorum bizim hocalar değişmeye başladı.
    Bazıları öğretmen liseleri mezunu, seçilmiş nitelikli, donanımlı hocalarımız yavaş yavaş sürüldüler, emekli edilmeye zorlandılar. Anadolu lisesi o zaman azdı, hocaları da seçilerek gelirdi. Yeni gelenler neredeyse bizden bilgisizdi, yetersizlikleri trajikomik durumlar oluşturuyordu, bazı şeyleri bizden öğreniyorlardı.

O dönemden sonra eğitimde kalite bozuldu, sonuçlarını da ülkemiz yavaş yavaş gördü, yavaş yavaş batışa doğru yol aldık. Siyasal islamcılar eğitimin yakasını bırakmadı.

Aldığımız eğitim o kadar kaliteliydi ki şimdi parayla alınmaz. Öğretmenler de seçilerek bizler de seçilerek gelmiştik çünkü.

Ortaokul ilk fen dersine başladığımızda hocamız bizlere ilk olarak ''Gerçek nedir?'' diye sormuştu. Ve 2 saat boyunca gerçeğin ne olduğunu tartışmıştık, müthiş zevkli bir dersti. Okuldan, öğrenmekten keyif alırdık.

Şimdi maalesef Umut Oran'a yandaş medyanın attığı iftirayı bile buraya getirip gerçek diye bize anlatan bilgisiz, düzeyi düşük kişilerle uğraşmak zorundayız.

Bu toprakların ekmeğini yedik ve bu ülkenin insanının vergileriyle okuduk.

Bu kişilerle uğraşmak, cehaletle mücadele etmek, halka bildiğimiz inandığımız gerçekleri anlatmak bizi vergileriyle okutan bu yoksul halka borcumuzdur..

Sonuna kadar borcumuzu ödeyeceğiz..

Uğraşacağız, yılmayacağız...

3. Ariston abi dün sigara mevzusunu konuşmuştuk bugun a101 e gittim tüm mağazalara tam girmemiş ama hemen hemen hepsinde var

en ucuz THİS BLUE VE RED SİGARA BİRTANE ALDIM DENEMEK İÇİN

KÖTÜ DEĞİL SİGARA BİLGİNE
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Notasyon kısmında zayıfım.

Küme teorisinden kaynaklanmış olabilir.

A kümesi B kümesini kapsar demenin bir işareti olarak başlamış olabilir.
    A insanlar, B erkekler olsun

A ⊃ B demişler (A ya bakan U işareti)

Sayılara gelince benzer olsun diye
    A > B denmiştir.

Tabi benimki tahmin.
    cevaplar dogru degıl...normalde ilkokul öğrencısının bılecegı cevap ama malesef öğretmenlerımız bılmıyor ya da anlatmıyor

5. Bu arada yazdıklarımdan özel okullara kolejlerde düşman olduğum falan sanilmasin. Doğa Bahçeşehir Ted vs vs ülkenin güzel eğitim kurumları. Ancak bir de oralarda çalışan öğretmenlere verilen kıymeti arastirmanizi rica ederim.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Lgs başarısı konuşuyor.

2 tane birinci bilfen den. Okulun yıllığı 50 bin tl . Ucuz yani .

Robert kolej 130.000 bin tl . Düşün .

Fizik dersine Einstein giriyormuş .

Eşim Bilfen 'de çalışıyor. Eğer izmir'de iseniz yardımcı olmaya çalışırım öğretmen indiriminden.

Bilfen Türkiye'nin en iyi okulu, pahalı mı evet pahalı lakin o paranın hakkını sonuna kadar veriyor. Eşimden biliyorum okul tamamen öğrenci odaklı ve gelirinin %70 'ini okula harcıyor. Parayı ikinci planda tutuyor şaşırtıcı ama doğru.

Robert Kolejine kat kat fark atarak eğitim olarak. Ve çocuklar 4 yaşında okuma yazma öğreniyor.

Eğitim önemlidir eğitimsiz bir insanın uzun zamanda ulaşabileceği yola eğitimli insan daha kolay ulaşır.
    Eğitimde önemli olan insanların yeteneklerini öne çıkarmak araştırma ve geliştirme yollarını göstermek önemlidir.

Örneğin;Orville ve Wilbur Wright Kardeşler'in eğitim derecesi nedir?

8. 30 dk sonra cevabı vercem ......bılemezsenız........o kadar odtü mezunu var.........sizde çocuklarınıza sorup açıklarsınız bı faydamız olur

Sayfa 160/1223 İlkİlk ... 601101501581591601611621702102606601160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •