Sayfa 160/656 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by aysa Yazıyı Oku
    ben kağıt üretimi yapıyorum arkadaşım ile işler bombok 3 aylık bilançoda görecek siniz durumun ne kadar kötü olduğunu durdonun borcuda çok borcu olanlar kafayı yedi
    durdo bir kere kağıt üretmiyor..durdo ambalaj sektöründe...durdoyu iyi tanı sonra gel burda çamur at...

durdonun ürettiği ambalajların büyük bir çoğunluğu yurtdışına gidiyor...cironun yüzde 65 i ihracattır...%35 i ise yurtiçi...durdonun sadece 25-30 milyonu dövizden etkilenebilir ki bu etkilenme de çok fazla olmayacaktır..durdo iyidir ..satmışsam bile ben kötüleyemem...bilmeyen cahillerin de kötülemesine izin veremem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hopala sen nerden çıktın böyle yahu...sen satınca aferim biz satınca günah mı ?? üstelik çok da yukarıda satmış değilim...baddog durdonun yıllık 138 milyon ciro ile borcunu çeviremeyeceğini söylemişti...ama durdo yıllıkta 300-400 milyon ciro vede yıllık 40-60 milyon kar yapma potansiyeline ulaştığı görüldü...zaten sayın baddog vergi dairesi beyannamesi geldikten sonra bir daha buraya gelmedi...adam ilkin fiyat 5,00 civarlarında iken bana pazarlamacı demişti ama hisse 7,52 yi gördü...

Dümenciliğine beni ortak etme kro......

Sen gelirken ben dönüyordum bu alemde aç grafiği bak...ben yazı koyduğum zaman durdo...6.30...6.50 ...lerde oynaşıyordu tilkiliğin alemi yok....!!!!

Gördün...by keko...by kro....

???????????.......15-02-2019, 10:20
    baddog Cevaplar
    1,277
    İzlenme
    62,881
    138 milyon ciro ile.... 200 milyona yakın borç...
    138 milyon ciro ile....

200 milyona yakın borç ödenmez keko....!!!!!!!!

Bu işleri öğren....her gün burda hikaye masal....insanların aklını alma...!!!!

İyi biliyorsun.....da.....

Şirketin...

3. Alayınızı gördüm şahit oldum bu ahlı paraların çıkmadığı adam görmedim...!!!!!!!

Bundan sonraki tezgahında görüşmek üzere...!!!!!!!!.....by kro....

4.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Dümenciliğine beni ortak etme kro......

Sen gelirken ben dönüyordum bu alemde aç grafiği bak...ben yazı koyduğum zaman durdo...6.30...6.50 ...lerde oynaşıyordu tilkiliğin alemi yok....!!!!

Gördün...by keko...by kro....

???????????.......15-02-2019, 10:20
    baddog Cevaplar
    1,277
    İzlenme
    62,881
    138 milyon ciro ile.... 200 milyona yakın borç...
    138 milyon ciro ile....

200 milyona yakın borç ödenmez keko....!!!!!!!!

Bu işleri öğren....her gün burda hikaye masal....insanların aklını alma...!!!!

İyi biliyorsun.....da.....

Şirketin...
    o yazdıkların ikinci gelişinde yazdıklarındı diye hatırlıyorum...sen fiyat 5,00 civarlarında iken de topiğe damlamış ve aynı şeyleri yazıp gitmiştin...sonradan hisse 7,52 den 6,00 lara inerken de gelip aynı şeyleri söylemiştin...sonra da hisse 6,00 dan 7,10 a kadar tepki verdiğinde ortalıkta görünmedin...

zahmet edip de gelip vergi beyannamesini bile incelemedin...çeyreklerde artık 76 milyonluk ciroyu da hiç mi görmedin ?? bu cirodan 24 milyonluk karı da mı görmedin ?? bu karın 4 milyonu eski zararlara mahsup edildi...kalanlardan da 4,5 milyon civarı devlet babaya vergi verildi ve geriye 15,5 milyon net kar kaldı...

sanırım bu karı gördüğünde bir daha topiğe gelmeye utandın...

şimdilik de durdo düzeltme sürecini sürdürünce hemencicik ortaya çıkıverdin..sizin gibiler nedense çıkışlarda sesi solukları çıkmıyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Alayınızı gördüm şahit oldum bu ahlı paraların çıkmadığı adam görmedim...!!!!!!!

Bundan sonraki tezgahında görüşmek üzere...!!!!!!!!.....by kro....
    sen hiç merak etme baddog bu hisseyi bir yıl sonra sana göstereceğim...her hisse düzeltme yapar...temelinde bir sıkıntı olmadığı sürece hisse eninde sonunda ederine gider..ben de sizin gibileri çok gördüm...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o yazdıkların ikinci gelişinde yazdıklarındı diye hatırlıyorum...sen fiyat 5,00 civarlarında iken de topiğe damlamış ve aynı şeyleri yazıp gitmiştin...sonradan hisse 7,52 den 6,00 lara inerken de gelip aynı şeyleri söylemiştin...sonra da hisse 6,00 dan 7,10 a kadar tepki verdiğinde ortalıkta görünmedin...

zahmet edip de gelip vergi beyannamesini bile incelemedin...çeyreklerde artık 76 milyonluk ciroyu da hiç mi görmedin ?? bu cirodan 24 milyonluk karı da mı görmedin ?? bu karın 4 milyonu eski zararlara mahsup edildi...kalanlardan da 4,5 milyon civarı devlet babaya vergi verildi ve geriye 15,5 milyon net kar kaldı...

sanırım bu karı gördüğünde bir daha topiğe gelmeye utandın...

şimdilik de durdo düzeltme sürecini sürdürünce hemencicik ortaya çıkıverdin..sizin gibiler nedense çıkışlarda sesi solukları çıkmıyor..

Durdodaki ilk yazım....29-01-2019....hisse ...6.44...bir iki gün sonra ...7 tl...görmüş...!!!!!!

29-01-2019, 10:32
    baddog Cevaplar
    8,109
    İzlenme
    520,727
    Dikkat edin.... Şirket'in borç durumu...
    Dikkat edin....

Şirket'in borç durumu vahim....

Kısa vadeli borç....115 milyon...45 milyonu banka kredisi....

uzun vadeli borç...58 milyon....24 milyonu banka kredisi...

öz kaynak...

Konuştukça batıyorsun...fazla konuşma...bence....!!!!!!!

7. keko bey artık yazmayınız lütfen aldıgınız hisseyle ilgilenin duygusallıktan öte bir şey yazdıgınız yok bu duruma son verin kafalarıda karıştırmayın artık

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    2019 yılı bilançosunu görmek istiyorum dedim..doğrudur çünkü hala da görmek istiyorum...görebilmek için Mayıs ayının 10 una kadar zamanım var...

Aynı şekilde yeni aldigim hissenin de bilançosunu görmek istiyorum..ikisinde de güzel beklentiler var...

Tek farkları durdoda doların çıkışı olumsuz etki ederken yeni hissem de ise olumlu etkilenmeye neden oluyor...

Hangi hissede bilancoyu karsilayacagima biraz da dovizin durumu etkili olacaktır. .
    Dostum hangi kadıda geçtiğini ogremmemde bir sakınca var mi

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 160/656 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •