Sayfa 160/258 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210 ... SonSon
Arama sonucu : 2146 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

1. SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by promethe Yazıyı Oku

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Garanti yatirim 134 bin lot ile gunu kapatti..sabah aldiklarini oglen sonu verdi.. karşılıklı devir yapip duruyorlar..

3. 10 kademede 1.6 milyon lot satışa koymuşlar..tahtaya yaptığınız baskı kadar size de bir gun basarlar umarim

Lanet olsun bunlara demekten baska sey kalmadi. Ne gida hisselerinden yararlanabildik ne havacilik. Saplandim kaldim buyuk kismiyla sermayenin buna. Esek ölüsü gibi. Her hafta bir umutla basliyorum yarim seansta umudumu sonduruyor. Her gece resmi gazeteye bakiyorum bir umutla onuda spk sonduruyor. Bu isin sonu ne olacak acaba.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bekleyeceğiz bir süre sonra paramızın enflasyon kaybı kadar yükselcek sonra biz sevinip satıcaz kar elde ettik diye. Biz sattıktan sonra da yürüyecek )) bizim bağlı paramızı da o arada şirket kullanacak, bizim enflasyondan kaybettiğimizi fazlasıyla kazanacak. Sonra o kazandığı parayı da ayrılma hakkı kullanacaklara verecek. Böylece şirketimizi sırtlamış olacağız. Ortak dediğin böyle olur )
     Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Lanet olsun bunlara demekten baska sey kalmadi. Ne gida hisselerinden yararlanabildik ne havacilik. Saplandim kaldim buyuk kismiyla sermayenin buna. Esek ölüsü gibi. Her hafta bir umutla basliyorum yarim seansta umudumu sonduruyor. Her gece resmi gazeteye bakiyorum bir umutla onuda spk sonduruyor. Bu isin sonu ne olacak acaba.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. İş yatırım SPk başvurusuna değinmiş

WhatsApp Image 2020-04-27 at 14.06.44.jpg

7. Bu piyasada bu baskı akıl sır ermiyor. Olumluya yoralim bakalım. İnsallah baskının sonucu sert yukarı hareket olur

Yatırım tavsiyesi değildir

8. İş yatırım raporunda Trakya cam kesintisiz üretimimiz devam ediyor diyor
    Hatta yenileme cam pazarına fırsatları kolluyoruz diyor

Bunun üstüne hisse neredeyse bugün eksi kapatacak.

fabrikası kapalı dalga dümen onlarca şirket bugün tavan çekmiş durumda.

Sayfa 160/258 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •