Bist 0,86; Polho 1,14. İyi aksamlar
Biri bizim yerimizde olsa şu msg i atarmiydi
Bist arti 0.10 pgsus eksi 1.5 iyi gunler
Bu hafta getirisi eksiye gecti bosuna 3 gun heveslenip cepten yedi diye....sanmam bizde oyle yatirimci yok bizim topicteki yatirimcinin buranin borsa oldugunu 1 gunde bile herseyin degisebilecegini bildigini ve madara olmaktansa susmayi tercih edecegini dusunuyorum.
1. Hedefim ekim 2021 di geçti gitti artık. 2. hedefim 2022 ekim ayı. 3. Hedefim 2023 haziran ayı. 4. Ve son hedefim haziran 2025.
Buralara kadar beklerim. Olmadı (enflasyona göre gelir getirmedi) satar çıkarım.
Çıkacağını ve çıkış zamanını da biliyorsan; o zaman gelince alıp o zaman da burda görüş yazarsanız bence daha faydalı olur. Benim elimde polho var ve bekliyorum. Seyir etmek beni üzmüyor da iki de bir bu senedi boşuna beklemeyin diyenler üzüyor. Burası borsa, burda hersey olabilir. Örneğin çok beğendiğiniz bir hisse bugün an itibariyla - 3,67, beğenmediğiniz bir hisse de - 0,38 olabilir. Akşama bunun terside olabilir. Aslolan bir hisse için düşecek veya çıkacak diyebiliyorsan bunu kabul görmüş teknik veya temel veya piyasa analizleri ile desteklemek olmalıdır. Yoksa boş şeyleri konuşarak burdaki insanları üzmek veya sevindirmek doğru değildir.
Sayın Metin eski goderilere gidersen bulabilirsin yorumlarımi hatta oraya kadar giderken niye artık burada hisse yorumu yapmadığını bile bulabilirsin..
Sayın kartal ben geçen gün bir yazı yazdım buraya 3 tane hatta isteseniz 2 yada 1 tanede olur hisse yazın dedim. Yani yapacağınız sepet içinden bahsettim. Ama yazmadiniz.
Şimdi galiba arkadaşlar şunu diyor olabilirler mı? Evet belki polho artmıyor yada artmayacak sayın kartal ama sizin yazacağınız hisseler belki şu an cakiliyor yada elinizde olan kağıtlar cakiliyordur. Şimdi siz dediğinizden bu yana arkadaşlar mesela 3 hisse alsaydı acaba bu hisseler polho gibi düşmemiş olabilir miydi gibi sorular ortaya çıkıyor olabilir.
Haaa bu yorumları elimde polho olmadan çok rahat yapabiliyorum. Yani hisseyi savunmuyorum mantığın yanlış olabilme ihtimalini savunuyorum yanlışta demiyorum yanlış olabilir bazen diyorum...
Evet bende sepetten yanayım ama insan inandığı hisseye inandığı oranda girmeli bırakın herkes kendi kaderini yazsin ve yaşasın
Yer İmleri