Sayfa 161/616 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    2 gun once polho satip aldiklari hisseleri
    burada yatirim yapmis arkadaslarin hassasiyetini dikkate almadan yazan arkadaslar su 2 is gunu polhonun bahsedilen bir hisseye karsi yuzde 22 digerine karsi yuzde 1.30 arti kapatarak borsada ben dahil kimsenin buyuk konusmamasi gerektigini gosterdi.birakin artik kendine guvensizlik belirtisi gibi gozuken .... yarisini hep kazanin biriniz bin olsun ama burada yatirim yaparak temel gelismelerle ilgili haber vs arastiran bekleyen motivasyonunu yuksek tutmak icin cabalayan yatirimciya saygisizlik etmeyin.ilk defa bu kadar sık yazildigina sahit oluyorum forum acildigindan beri uyeyimdir( server degisimi dahil) kendini ispat icin yirtinan sunu aldim bunu aldim surdan sattim sukadar kar ettim vs gibi yazilara sahsen bukadar sık sahit olmadim.
    👍. Doğru bir tespit.

2. Bist 0,86; Polho 1,14. İyi aksamlar

3.  Alıntı Originally Posted by Otorite Yazıyı Oku
    Bist 0,86; Polho 1,14. İyi aksamlar
    pgsus artı 2 polho 1 aylik kazancda polho 0 pgsus söylemeyeyim kimse kızmasın😃😃

Biri bizim yerimizde olsa şu msg i atarmiydi
    Bist arti 0.10 pgsus eksi 1.5 iyi gunler
    Bu hafta getirisi eksiye gecti bosuna 3 gun heveslenip cepten yedi diye....sanmam bizde oyle yatirimci yok bizim topicteki yatirimcinin buranin borsa oldugunu 1 gunde bile herseyin degisebilecegini bildigini ve madara olmaktansa susmayi tercih edecegini dusunuyorum.

5. 1. Hedefim ekim 2021 di geçti gitti artık. 2. hedefim 2022 ekim ayı. 3. Hedefim 2023 haziran ayı. 4. Ve son hedefim haziran 2025.
    Buralara kadar beklerim. Olmadı (enflasyona göre gelir getirmedi) satar çıkarım.

6.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Biri bizim yerimizde olsa şu msg i atarmiydi
    Bist arti 0.10 pgsus eksi 1.5 iyi gunler
    Bu hafta getirisi eksiye gecti bosuna 3 gun heveslenip cepten yedi diye....sanmam bizde oyle yatirimci yok bizim topicteki yatirimcinin buranin borsa oldugunu 1 gunde bile herseyin degisebilecegini bildigini ve madara olmaktansa susmayi tercih edecegini dusunuyorum.
    Neyin nekadar kazanacağini bilirsen elimizde oldugunu nerden biliyonki banka kazaniyomu ona bak kimse polde kendini avutmasın seyreder durursunuz cikcak diye zamani var polun daha ki gitmiyo alabiliyorsaniz alın unutun gitsin

7.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Neyin nekadar kazanacağini bilirsen elimizde
    oldugunu nerden biliyonki banka kazaniyomu ona bak kimse polde kendini avutmasın seyreder durursunuz cikcak diye zamani var polun daha ki gitmiyo alabiliyorsaniz alın unutun gitsin
    Çıkacağını ve çıkış zamanını da biliyorsan; o zaman gelince alıp o zaman da burda görüş yazarsanız bence daha faydalı olur. Benim elimde polho var ve bekliyorum. Seyir etmek beni üzmüyor da iki de bir bu senedi boşuna beklemeyin diyenler üzüyor. Burası borsa, burda hersey olabilir. Örneğin çok beğendiğiniz bir hisse bugün an itibariyla - 3,67, beğenmediğiniz bir hisse de - 0,38 olabilir. Akşama bunun terside olabilir. Aslolan bir hisse için düşecek veya çıkacak diyebiliyorsan bunu kabul görmüş teknik veya temel veya piyasa analizleri ile desteklemek olmalıdır. Yoksa boş şeyleri konuşarak burdaki insanları üzmek veya sevindirmek doğru değildir.

8. Sayın Metin eski goderilere gidersen bulabilirsin yorumlarımi hatta oraya kadar giderken niye artık burada hisse yorumu yapmadığını bile bulabilirsin..

Sayın kartal ben geçen gün bir yazı yazdım buraya 3 tane hatta isteseniz 2 yada 1 tanede olur hisse yazın dedim. Yani yapacağınız sepet içinden bahsettim. Ama yazmadiniz.

Şimdi galiba arkadaşlar şunu diyor olabilirler mı? Evet belki polho artmıyor yada artmayacak sayın kartal ama sizin yazacağınız hisseler belki şu an cakiliyor yada elinizde olan kağıtlar cakiliyordur. Şimdi siz dediğinizden bu yana arkadaşlar mesela 3 hisse alsaydı acaba bu hisseler polho gibi düşmemiş olabilir miydi gibi sorular ortaya çıkıyor olabilir.

Haaa bu yorumları elimde polho olmadan çok rahat yapabiliyorum. Yani hisseyi savunmuyorum mantığın yanlış olabilme ihtimalini savunuyorum yanlışta demiyorum yanlış olabilir bazen diyorum...

Evet bende sepetten yanayım ama insan inandığı hisseye inandığı oranda girmeli bırakın herkes kendi kaderini yazsin ve yaşasın

Sayfa 161/616 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •