29.24 kademesinden yaklaşık 6000lot sözde satış yaptı. Kimi kandırıyorsun. Düpedüz virman. Fakat algıya oynayıp burada hacim görüntüsü veriyor. O oyunlarınız birgün ayağınıza dolansın inşallah...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
29.24 kademesinden yaklaşık 6000lot sözde satış yaptı. Kimi kandırıyorsun. Düpedüz virman. Fakat algıya oynayıp burada hacim görüntüsü veriyor. O oyunlarınız birgün ayağınıza dolansın inşallah...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mal sebil ne duruyorsunuz satın alttan biz size verip cebinizi doldururuz diyorlar, fakat mümkünse 10 000 lot ve üzeri olanlar mal versin küçüklerle işimiz yok notunuda altına iliştirmişler. Hadi kolay gele...
Ha vermezseniz malı biz kendi alışlarımıza verir indiririz siz bilirsiniz diye ezberlettiler 5 yıldır her dakika aynı fiyatlara işlem dönerek.
Toplam 1.780.170 lot toplam mal olan hissemiz de 30.000 ile 50.000 lot arasında malı her gün ondan ona bundan şuna dönerek kendinizi bu kadar yormayın. Yazık o minicik aklınıza....))
citibank a teslim edilen malları tekrar sıfırlayıp kartları tekrar mı dağıtacaksınız)))
Yabancıda gelmiş turgg hisse senedimiz de saniye saniye işlem yapıyor.Ayıptır ayıp.Siz komik misiniz.Salak mısınız?
Gençler uğraşsın biraz, ben kaçtım.![]()
Şerefli ve çok karekterli patron ve spiiik yabanci yerli bütün aracı kurumları paravan olarak kullanıyor yaptığı işlemlerle bizi tehdit ediyor satın satmassanız 20 TL olur olur 0 TL olur diyor kendi alışlarına verip kendi satışlarını alıyor kuşbeyinliler oyununuz gün gibi ortada şahsen benim için fiyatın önemi yok 20 TL de olsa 0 TL olsa arsa payım bakii yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri