Sayfa 162/959 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 7667 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    beceriksiz herifler aylık takas dökümünde bile ky mallanıyor.
    Ondan sonra hırsını tahtayı götürmeyerek aldığını sanıyor.
    Bu mala birisi yataya saran tahta- yatan uyuyan tahtanın iyi olacağını söylese keşke
    sn deniz kiraz hocam emekleriniz için teşekkürler bu tahtacı veya patron beceriksiz degil hıyarın önde gideni hisseyi gel gitlerle bol para kazanılacak bir yerde bile hareketsiz bekletip milletten laf söz duyacagına hem ky hem tahtacı kazansa iyi olur bir zamanlar iyi bir spek tanıdıgım vardı hisseyi sadece tahtacı degil ky ile birlikte götüren her zaman kazanır egerki hisseye ky yi küstürürsen alemin kıralı olsan hep yukarı götürsen o hisseyi paylaşacak adam bulamazsın derdi çünkü hissenin reklamını ky yapar derdi ve gerçekten girdigi tahtaları kısa zamanda 2-3 e katlamadan bırakmazdı hatta derin tahtaları özellikle ky ye de duyurur ve destek atmalarını beklerdi nerde o eski spekler şimdikiler 3 kuruşçu olmuş bir gün elime kızılcık sopasının gavur tarafını alacam yermisin yemezmisin diyecem de çok korkak kaçıyor yakalayamıyorum.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2. Liman genişletmek için patron a para lazım öz kaynakla rdan yapacağız dediler sermaye artırımı kapısı aralandı bence.simdi en büyük beklenti sermaye artırımı degilmi?

3.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Liman genişletmek için patron a para lazım öz kaynakla rdan yapacağız dediler sermaye artırımı kapısı aralandı bence.simdi en büyük beklenti sermaye artırımı degilmi?
    Bedelli sermaye artırımı bekliyorum.Hiisseyi düşürürmü kaldırı mı bilemiyorum.Fakat buralardan ky çok mal verdi .Speğin 200 ün altına düşüreceğini tahmin ediyorum. Ky sı bol hisse gitmez.İYi bir silkeleme olacağını düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by serdalkal Yazıyı Oku
    Bedelli sermaye artırımı bekliyorum.Hiisseyi düşürürmü kaldırı mı bilemiyorum.Fakat buralardan ky çok mal verdi .Speğin 200 ün altına düşüreceğini tahmin ediyorum. Ky sı bol hisse gitmez.İYi bir silkeleme olacağını düşünüyorum.

200'ün altına getirirse KY'si daha da artar Gerçi spekte biraz gerzeklik var olmaz da dememek lazım ama zannetmiyorum.

5. Yakın dönemde bagfs'ta da bir sermaye artırımı oldu. Şu an bir an önce eggub de aynı kararı almalı. Hem bedelli hem bedelsiz sermaye artırımı alarak kasanın nakit ihtiyacı karşılanmalı.
    ÇED raporunda limanın uzatılmasının Özkaynaklardan karşılanacağı söylenmiş. Bu yüzden şirket borçlanamaz. Zaten borçlanmak şirkete gereksiz uzun ödemeler doğurur bu da büyümeyi yavaşlatır. Faiz de cabası.
    Kısa süre içinde güzel bir sermaye artırımı.
    Orta vadede ise limanın değerlemesi ile gübre faaliyetlerini sadece bagfs a aktararak liman şirketine dönüş beklenebilir.
    Yukarıda yazdıklarım tamamen kendi görüşümdür. Kimse benim görüşlerime göre karar vermesin. Herkes kendi imkanları doğrultusunda araştırıp yatırımını yapmalıdır.

6.  Alıntı Originally Posted by Gölge Yazıyı Oku
    Yakın dönemde bagfs'ta da bir sermaye artırımı oldu. Şu an bir an önce eggub de aynı kararı almalı. Hem bedelli hem bedelsiz sermaye artırımı alarak kasanın nakit ihtiyacı karşılanmalı.
    ÇED raporunda limanın uzatılmasının Özkaynaklardan karşılanacağı söylenmiş. Bu yüzden şirket borçlanamaz. Zaten borçlanmak şirkete gereksiz uzun ödemeler doğurur bu da büyümeyi yavaşlatır. Faiz de cabası.
    Kısa süre içinde güzel bir sermaye artırımı.
    Orta vadede ise limanın değerlemesi ile gübre faaliyetlerini sadece bagfs a aktararak liman şirketine dönüş beklenebilir.
    Benim de bir iki yıl önce düşüncem buydu..yani ilerde gübre işinden tamamen çıkarak sadece liman ile meşgul olmasi en doğrusudur...gübre işini tasfiye ettiğinde limanın arka taraflarında kullanabileceği çok büyük arazileri olur..

Sanırım ileride fuul kapasiteye ulaştığında bu ihtimali ciddi olarak dusuneceklerdir..çünkü liman işi dovizle ve çok karlı..

Limanın fuul kapasiteye ulaşması ülkemizin çok iyi ekonomik verilere ulaşması veya o bölgeye yakın büyük yatırımların olması lazım...mesela otomobil fabrikası gibi..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Benim de bir iki yıl önce düşüncem buydu..yani ilerde gübre işinden tamamen çıkarak sadece liman ile meşgul olmasi en doğrusudur...gübre işini tasfiye ettiğinde limanın arka taraflarında kullanabileceği çok büyük arazileri olur..

Sanırım ileride fuul kapasiteye ulaştığında bu ihtimali ciddi olarak dusuneceklerdir..çünkü liman işi dovizle ve çok karlı..

Limanın fuul kapasiteye ulaşması ülkemizin çok iyi ekonomik verilere ulaşması veya o bölgeye yakın büyük yatırımların olması lazım...mesela otomobil fabrikası gibi..
    Cumhurbaşkanı yakın dönemde limanlarımızı destekleyip ülke ekonomisini ve ihracat artırma vurgusu yapmıştı. Bu noktada siyasi sıkıntılar gübreye çelme takar mı diye düşünmüştüm ancak ÇED in olumlu gelmesi içimi rahatlattı. Bu yüzden artık içim rahat. Bir şekilde bu limanın büyüklüğü insanların dikkatini çekecek ama otomobil fabrikası olur veya başka büyük anlaşmalar togg, diğer ülkeler ile imzalanan iş anlaşmaları gibi. Bu saatten sonra ben fiyata odaklanmıyorum . İki sene süresi var benim için. Zaten bu enflasyonist ortamda çok da aşağı beklememek lazım. Paralar artık sanki ana hisselerden yan hisselere de geçiyor gibi.
    Yukarıda yazdıklarım tamamen kendi görüşümdür. Kimse benim görüşlerime göre karar vermesin. Herkes kendi imkanları doğrultusunda araştırıp yatırımını yapmalıdır.

8. Yatırım yapacak şirket kasasından nakit para çıkarmak istemez,2021 yili karını bedelsiz olarak verebilir jantsada ki gibi,hayırlı artık ama bıktık bu pinti patronun ve yalakası tahtacı in baskisindan,biktirma hareketleri bunlar

Sayfa 162/959 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •