su rahipmidir rahibemidir papazmıdır her ne haltsa herifin yuzunden altın alamadım var mı boyle bisey gecen hafta 1247 dolarken ons 1210 bekliyorum yakında dedim 1211 oldu bu seferde dolar cıktı altın fiyatı pahalı kaldı bu haber olmasaydı dolar muhtemelen 3.72 diyecekti bi 500 gram 182 tl den altın alacaktım gram 189 tl de kaldı inmedi .artık bakalım salıya mb iyi faiz artısı yapar belki ordan o zaman alırız ...yapmazsa zaten dolar 5 e vurur altın gramda 200 tl ye gider napalım .
40k kadar tlyi aktif'in n kolay bonosunda kredi kartı vs ödemesi için günlükte tutuyorum... Full tl de iken bankaların Günlük Hoşgeldin hesaplarının çoğunu kullandım(pasif bakiye olsa bile kurtarıyordu) fakat şu an benim için en iyisi n kolay bono(pasif bakiye yok)....
Fakat rxpu'nunda belirtmiş olduğu nedenlerden dolayı alternatif düşünüyorum. Miktar az olduğundan aktif'e yakın oran veren pasif bakiyesi olmayan 2 banka var biri ing hoşgeldin e-turuncu (17+2=19) ötekide vakıf'ın arı hesabı(16.75) ing ye geçemiyorum 2016-2017 Nisan'a kadar kullanıp 2017 Nisanda tüm hesapları kapadım dün yeniden açtım oranı 17 bekliyordum fakat 10 verdi yani yeniden hoşgeldin kullandırtmıyorlar. Günlükte sağlam oran veren banka(güvenli)-yatırım kuruluşu(az güvenli fakat oran yüksek) kurum öneriniz varmı ? Teşekkürler
Dipnot: Fibada 6-12 ay hesap kullanmayınca hoşgeldin veriyordu.. Kiraz Hesap için sormuştum geçen ay
"Borsa sabırsızların parasının , sabırlılara aktarmanın bir aracıdır." Warren Buffet
Tahminine göre şu an yüzde 16,25 olan gecelik borçlanma faizinin yüzde 17,25'e, politika faizinin yüzde 17,75'ten yüzde 18,75'e ve gecelik borç verme faizinin de yüzde 19,25'ten yüzde 20,25'e çıkarılması öngörülüyor.
Ankete katılan kurumlardan yalnızca bir tanesi politika faizinin değiştirilmeyeceği tahmininde bulunurken, üç kurum 75 baz puan, beş kurum 100 baz puan ve beş kurum da 125 baz puan artış yapılacağını tahmin ediyor.
Yer İmleri