Karelin otomotiv konusunda sadece togg ile ilişkisi yok bu konuda vesteli ön plana çıkarmanın anlamı yok...karel pazar olarak bu konuda sadece Türkiye pazarını düşünmüyor..bu kadar ciro yapıp bu zararı yazması normal geçen bilançoda da aynıydı...3 aylık sürede değişen birşey olmamış...bedelli sermaye artırımı amacı belli borç azaltmak değil...yine bir yatırım amacı var...beklemekten başka yol yok...hisse fiyatlaması içinde çok faktör var...sadece insanlar kara bakmıyor gidişatada bakıyor...o yüzden hisse tam tersine yukarıda gidebilir...
Yine aynı hikaye, 1 milyar brüt kar finansman gideri huplemiş ve ilk 2 çeyrekteki 117 m zarara ilave zarar yazmış yine, zararı kapatıp ufak kar yazar diye umutluydum.
Ft-2 detayları paylaşmış zaten, yönetim finanstan hic anlamıyor, yatırım da yatırım önce borcu azalttım yahu, her alana dalmayın.
Bu arada bilanço öncesi hissedeki aşırı satış da cok manidar, bilançodan şüphelenmistim haklıymışım, bu durum yilarin Karelcisi olarak midemi bulandırdı açıkçası.
Mobilite ve teknoloji fuarında yoksun kime ürün satacaksın ladaya mı
Vesteli ön plana çıkardım ne olacak şimdi Karel kâr mı açıklayacak
hocam vestel sayfasında yazabilirsin biz neyin ne olduğunu biliyoruz merak etme dert etme...vestelin işi ayrı bunun işi ayrı...togg 6 parça üretiyor sadece kimse bunun umuduna iş yapmıyor adamlar bu konuda ilerleyeceğini söylüyor daichi o yüzden alındı vestel bu konuda tırnağı olamaz televizyon yapmaya devam etsin...
Yer İmleri