Alan varsada almayın bence en azından 16,80 i görün
Alan varsada almayın bence en azından 16,80 i görün
Adam bakıyor yukarı bomboş vurduyor yukarı. 16-19 arası kar peşinde koşanda yiyor ekmeği.Bu tarz haftalık hareketleri Spk daha ilk bilemedin ikinci harekette tedbir ile durdurmayı en azından denemesi gerekir. Bilanço zamanı yeni gelecekleri kötü süprizler bekliyor olabilir.
YTD.
Sn ibagatir 16 aralık haftası bekliyorum , bugünkü saçma hareketi ky ye oynuyorlar bir türlü ky ı bıktıramadılar diye yorumluyorum onlarında sinirleri gerildi sabırları kalmadı
Bilanço gelmeden önce öğrendim ben birisinin malını aldığını, 17,30 tavan yaptığı gün tahtadan tavan fiyattan aldı malın büyük kısmını. Maliyeti 16,50 değildir elden para almıştır.
Bilanço iyi gelir ve o coşkuyla verir malı diye düşünüyordum ve o nedenle tutmaya devam etmiştim. Bilanço bozuk gelince jeton düştü bende. TEB'in ve Yabancının satışlarının büyük kısmını karşılayan spekülatör bozuk bilançoyu önceden öğrenince Mübarek'leri kiraladı bence. Bunu yapmasa 2018 Mayısında şeker yatırımdan işlem yapan spekülatörün düştüğü duruma düşecekti.
Bunlar tahtadan çıkmadan 20 üzerine gider ve oturursa fiyatı bendeki senaryo çöp olmuştur daha huzurlu taşınabilir hisse, onun haricindeki hareketlerde boşaltıma karşı tetikte olmanızı tavsiye ederim size.
Yer İmleri