Sayfa 166/1001 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Viop LXVI

1. benim bildiğim not artışı borsa tepedeyken gelir..
    ama 2 gün evvel savaş uçaklarını alıp arkasından not artışı gelmesi yine borsaya makyajlama çabası..
    İmamoğlu içeriye atıldığındaki gap doldu ama İmamoğlu içerde..
    len büle iş olur mu..heralde yerli sisteme girmeyecekti..
    sen misin girmeyen borsaya deyip yabancı transferleri başladı..

len uzaya da çıkarsan İmamoğlu ile erken seçim olmayacaksa 1 damla sokmam borsaya

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    abi sen notu niye bu kadar kaale aldın onu anlamadım.. görende yatırım yapılabilir seviyesine geçtik falan sanır

leş seviyeden çöp seviyesine bi gıdım ilerlemiş olduk.

ve hala çöp seviyesindeyiz. ( ekonomistlerin bu puanda olan ülkeler için genel tabiri)

yazdıklarımı baştan okursan ben kendi analizimi yaptım aklınca buradan laf sokma derdinde olanlara yazdım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. aynı doğuya gitmek istemeyen doktarların yerine dışardan doktor getiririz dedikleri gibi..
    zorla yabancı getiriyoruz..hedef kitle : kaçan %60 yerli halk

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yazdıklarımı baştan okursan ben kendi analizimi yaptım aklınca buradan laf sokma derdinde olanlara yazdım
    zamanım olduğunda ben genelikle herşeyi okuyorum senide ayrıca okuyorum sindo.

ömrümde bir zdx i engelledim. o da zaten yorum yapmıyor. haber yapıştırıp duruyo

5. bunlara 1 damla yok..

- BİST 100, aylık: https://invst.ly/1bkcxp Bu çizginin önümüzdeki zamanlarda borsa tarafından izleneceğini tahmin ediyorum belki sağlamlığının zaman zaman test edileceğini, iyi haberlerin bu çizgiden güç alınarak karşılanacağını, bu çizgide dinlenileceğini, bu çizginin kaybedilmemesi için çaba sarf edileceğini vs.
    - Çok saçma bir çizgi. bardakları iyi durulamıyorsun değil mi, deterjanlı çay içiyorsun.
    - Güneşin dik düştüğü saatlerde dışarıda geziyor.
    - Şey, özür dilerim araya giriyorum ama Bearbull abi görünmüyor.

7. Kendimce gözlemlere dayanarak bir analiz yaptım. Türkler hiç evlenmese çocuk yapmasa sadece göçmen, mülteci, sığınmacı adı her neyse onların üremesine yetecek kadar konut yapamaz.

Türkiye büyüyor, THYAO yüksekten uçuyor.

Yolcu rekoru kırmış.
    .
    https://x.com/BilalEksiTHY/status/19...jBB90rxig&s=19
    .
    .

Sayfa 166/1001 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz