Sayfa 167/339 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 2705 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: FMIZP - F-M İzmit Piston

1. Iyi hos yaziyorsun osmanli da kazanan hep o iblis, biz ne kazandik? Adam 110 milyona yali almis sosyetik sevgilisiyle cirit atiyor biz de 3-5 kurus kazanacaz diye sirketi didik didik ediyoruz. Bu sirket dunyanin butun araclarinin pistonlari satsin patron istemedikten sonra oyle bakar bakar durur yuzde 15-20 lerde heyecanlanir Sonra da burada birbirimizi yeriz

2. O zaman satacaksın Maksim.

ABD'de Tenneco Cuma günü %10 yükseldi. Benden mal çıkmaz.
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

3. Tenneco-ABD yaklaşık %5 daha koydu üstüne.
    14'ün üstünde kalsa işin rengi de değişebilir.

FMİZP'de ise ölmüş eşek fiyatına hisse arıyorlar.
    GERÇEK DEFTER DEĞERİ ve GERÇEK ÜRETİM POTANSİYELİ ortada.

Aslında şu tabloyu gerçek defter değerine göre de hazırlatmak lazım.
    Hatta finansal giderleri 0 olma kriteri ya da borç/özkaynak kriterini de kullanmak iyi olur.
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

4. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

5. Egeen den fmizp i kiyaslarken 10 kez düşünmek lazım.Egeenin 9 aylık kari 151 milyon..fmizp in 9 aylık kari 21 milyon.Ha yok fmizip aslında çok daha fazla kar edebilir diyen varsa,gücü yetiyorsa,fabrikanın idaresini o alsın.Ha unutmadan bir kiyakta benden fabrikaya girerken güvenliğiğe benim adımı versin...

6.  Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    Yıl 2009 global kriz dunyayı kasıp kavuruyor.fmizp in çiroları bugünkü evroya göre aşağa yukarı aynı,2009 un 5. ayları gibiydi tüm medya gazatelerin ve tv lerin ekonomi hatta normal haberlerde bile şok şok türkiyede ender görünen en yüksek bedelsiz sermaye artırımı 1 e 68 2009 5. aydan 8 aya hisse 600 tl lerden 1200 tl lere gitmişti.hisse hem temetrurunu vermiş hemde 1 e 68 sermaye artırım kararı almıştı. 2009 8 ayın 25 lerinde sermaye artırımı tamamlandı.Daha önce 310 bin olan hisse sayısı 2milyon 14 bin çivarına çıkmış Hisse fiyatı 23 tl civarı olmuştu.fakat sonraki günler bu hisse uçar kaçar denen hisse soluksuz 3 buçuk tl lere kadar düşmüştü.ama ben heryıl olduğu gibi ondan sonraki yıllarda hep temetrumu aldım.demem oki bu hisse sadece temetrusundan dolayı alınır.ve ömür boyu saklanır.okadar.
    Kenef maho yazmayı bilmediği gibi toplama-çarpmayı da bilmiyor.
    Ya da her zamanki gibi kasıtlı yanıltma işine devam ediyor.
    310.000 miş 68 bedelli ile 2 milyon olmuş.

Bunun yazıları palavra yalan dolan dolu.
    Herhalde Ahtapod nezaketinden dolayı düzeltmiyor artık.

7. Osmanli ben satmam alirim , acelem yok bu is inada bindi 5 Sene beklemisim 20 olsun diye almadik heralde , dusse de keske toplu mal gomsem 16 lardan falan. 22-23 den kesinlikle almazdim 20 de benim icin pahali 17-18 olursa ufaktan alima baslarim, su boktan piyasada ihracat yapan firma guldurmese de oldurmez ama mal alirken kazanilir. Indirebiliyorsa spek indirsin talibim mallarina asagilarda

8. Tenneco 37 den dusmus milleti oldurmus, sen 10 dan 14 e cikti diye guzelleme yapiyorsun osmanli Hep bardagin dolu tarafini gostermeye calisiyorsun da neyse severim seni bu isi bilen adamsin saldirmayacam )

Sayfa 167/339 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •