Sayfa 167/1195 İlkİlk ... 671171571651661671681691772172676671167 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

1. Kavcioglu yılın 2. Enflasyon raporunu açıkladı. Enflasyon tahmini %23.2 den % 42.8 yükselmiş.

Kavcıoğlu: Türkiye büyümesinin yapısı ihracat odaklı önemli bir dönüşüm yaşamaktadır

Kavcıoğlu: Cari işlemler dengesinde enerji fiyatlarından kaynaklı riskler devam etmektedir

Kavcıoğlu: İlk çeyrekte enerji ve gıda başta olmak üzere küresel emtia fiyatlarındaki güçlü artışlar enflasyondaki yükselişin ana belirleyicisi olmuştur

Kavcıoğlu: İthalat fiyatlarındaki artışın yanı sıra yüksek seyreden taşımacılık maliyetleri ve tedarik aksaklıkları, enflasyonun görünümünü olumsuz etkilemeye devam etmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Kavcioglu yılın 2. Enflasyon raporunu açıkladı. Enflasyon tahmini %23.2 den % 42.8 yükselmiş.
    İlk tahmini yapan tüm uzmanlar gorevden uzaklaştırılmalı ana sınıfından itibaren yeniden eğitime alınmalı

Kavcıoğlu: TCMB'nin öngörülebilir likitide yönetimi sayesinde BIST gecelik faizi politika faizi çevresinde seyretmeye devam etmiştir

TCMB'nin 2022 yıl sonu gıda fiyatları tahmini %49,0 (Önceki %24,2)

TCMB'nin 2023 yıl sonu gıda fiyatları tahmini %15,0 (Önceki %10,0)

Kavcıoğlu: Enflasyonun 2022 yıl sonunda %42,8 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %23,2)

Kavcıoğlu: Enflasyonun, %70 olasılıkla 2022 yılı sonunda %38,7-46,9 aralığında -orta noktası %42,8- gerçekleşeceğini öngörüyoruz (Önceki %18,6-27,8 aralığı ile %23,2)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Ben hala %150 olarak hesap edeceğim.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Kavcıoğlu: Enflasyondaki artışa global ve lokal olarak bakmak lazım, Rusya-Ukrayna çalışması olmasaydı belki revizyona bile ihtiyaç olmayabilirdi

Kavcıoğlu: İç talepten kaynaklanan para politikası anlamında cevap vereceğimiz önemli bir artış veya etki söz konusu değil

Kavcıoğlu: Enflasyon konusunda kararlılığımız güçlü bir şekilde devam ediyor

Kavcıoğlu: Enflasyonun öngördüğümüz patika içinde düşme eğilimine gireceğini öngörüyoruz

Kavcıoğlu: Bizim öngördüğümüz patika içinde Mayıs ayından sonra enflasyonun aşağı inmeye başladığını görüyoruz

Cafe Trend&amp;Trade VII

Kavcıoğlu : Reel kur endeksi şu an için arzu ettiğimiz noktada değil

Kavcıoğlu: (500 TL banknot, 5 TL madeni para) Bir hazırlığımız yok

Sayfa 167/1195 İlkİlk ... 671171571651661671681691772172676671167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •