''Çok yüksek hacmin eşliğinde kallavi bir düşüş veya çok yüksek hacme rağmen hissede ciddi düşüş yaşanmaması, çekiç formasyonu, sabah yıldızı formasyonu gibi'' bu arkadaş bunu neden bekliyor ve bunun olması için ne gerekli biliyormusunuz. insanların sattış yapmaya ikna olması gerekiyor. işte buna likidite oluşturmak denir. BUNUN İÇİN İKNA OLMANIZ GEREKLİ. çünki malı yüklü alabilmek için bir çok satıcı gerekir. unutmayın piyasa yapıcı toptan alır paredende satar.
BU İŞİN BİR SONRAKİ AŞAMASI BAKIN BEN BİLDİM DEMEKTİR. BAK NASIL DÜŞTÜ NASILDA YANILDI HERKEZ DEMELİSİNİZ. DİPTE ALAMADIĞINIZI EN KÖTÜ %30 ÜSTÜNE ALIRSINIZ. arkadaşı tanımam ama bence borsa piskolojik bir şavaş meydanı. ben dahil herkez kendi pozisyonuna göre konuşuyor.
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı yaparak yanıtla
,ben çok düşmüş hisseleri severim,yaparım oraya yığınak kısa vade beklerim,borsada en büyük hatamı daire satarak fiatı düşük hisselere yönelmem oldu,zamanında bir daire 250-300.000 arasıydı 3-4 sene önce,şimdi 4-5 milyon arası,yani daireler 10 kat yükselmiş giresun gibi yerde,borsada kazanç 4-5 kat
,ondan borsadan soğudum oranımı 10/1 oranına indirdim,diğerleri altın fonu ve eurobond vslerde,zaten dolar çok düşük seviyede sayılır,sektör 40-50 arası mal alımında kullanıyor,bizde 32-33 buda tam bir çıkmaz,enflasyona göre faizler çok düşük,memleketin hali malum hırsızı aramaya gerek yok bilen biliyor,ingiliz uğraşıyor ülkenin başındakilerde tasarruf yok,itibardan tasarruf olmaz diyorlar,korkudan yasalarlan millete tuzak kurma peşindeler,neyse siyasete pek girmeyeceğim gerçeği bilen bilir,bizim esas konumuz nereden para kazanırız konumuz o,bi takip edelim bakalım bunuda.

Yer İmleri