Sayfa 169/964 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Açıpokudun mu!!!

2015-2016 ve 2017 tablolarını

2017 6 aylık tablosu 2 ay sonra yayınlanacak !!! Oku ilk 3 ayda nasıl mahkeme atar be adam!!!

Sizi uyutuyolar diyorum!!! Hala MAHKEME DİYOR!!!

Şirketin uşağı gibisin!!!

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Yav kardesim mahkeme atiyor diyoruz. Genel kurullar zamaninda yapilmadigi icin denetci inaylanmadi. Onun icin mah ke me atadi. Ondan olabilir mi acaba...

Heyyy Allahim bizden memsaya bir sey cikaramazsin...

Vicdanin sizliyir degil mi denetci gk da secilmedi. Simdi tahta kapandi. 6 auly sonra ne olacak diye dusunuyilorsun.

Ama buz sana patrona calisiyorsun,patronuna mazeret veriyorsun dedigimizde kiziyordun.

Ins tahtaniz acilirda ky magdur olmaz

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    ne anlıyorsun sen bu mor yazıdan... Burada yönetim kurulunun seçtiği bağımsız denetim kuruluşunun genel kurul tarafından onaylanması... Yoksa ibrası değil ibrası bak son kez yapıştırıyorum anla artık be kardeşim

MADDE 424âââ��¬ââ�¬Å� (1) Bilançonun onaylanmasına ilişkin genel kurul kararı, kararda aksine açıklık bulunmadığı takdirde, yönetim kurulu üyelerinin, yöneticilerin ve denetçilerin ibrası sonucunu doğurur. Bununla beraber, bilançoda bazı hususlar hiç veya gereği gibi belirtilmemişse veya bilanço şirketin gerçek durumunun görülmesine engel olacak bazı hususları içeriyorsa ve bu hususta bilinçli hareket edilmişse onama ibra etkisini doğurmaz.

Bilançonun onaylanması ile olacak... Biz yk nuda 2015-2016 yılına ait finansal tabloları da ibra etmeyeceğiz...
    Bak ttk 424 ne diyor...

Sirket yapmazsa 1 lotun bile olsa sen mahkeme karariyla atattirabiliyorsun diyorum. Sonra da yk gorevini yapmadigi icin suc duyurusunda bulun diyorum nesini anlamiyorsun

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Bak ttk 424 ne diyor...

Sirket yapmazsa 1 lotun bile olsa sen mahkeme karariyla atattirabiliyorsun diyorum. Sonra da yk gorevini yapmadigi icin suc duyurusunda bulun diyorum nesini anlamiyorsun

Begenmezsen denetciyi bir dahaki gk da ibra etmezsin

4. Basmıyor zannımca!!!

ŞİRKEY mahkemeye paşa paşa başvurdu diyoruz!!! Neyin suç duyurusu!!! NE içiyon onu söyle aydınlık ta içsin!!!

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Tamam yk sorumlu suc duyurusunda bulun diyorum bulundun mu??

5. 4 madde AZLIK HAKKIMI kullanmışım!!!

Bir de cebimden para verip MAHKEMEYE başvurup , YK kurtaracakmışım

Ancak bunu sizin gibi saf KY topluluğu yapar!!!

Millete gaz verip OLAĞAN GK yaparak!!!

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Millet bak ne kadar saf ki sana inanıp tokmakçılığa soyunuyor!!!

Açın okuyun sizleri yıllardır nasıl uyuttular öğrenîn!!!

IV. BAĞIMSIZ DENETİM YAPTIRMAMANIN SONUÇLARI
    6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu’nun denetime ilişkin hükümlerine göre bağımsız denetim yaptırmamanın sonuçları aşağıda belirtilmiştir.

1. Denetime tabi olanlar, hazırlanmış olan finansal tablolarının denetimden geçip geçmediğini, denetimden geçmiş ise denetçi görüşünü ilgili finansal tablonun başlığında açıkça belirtmek zorundadır. Bu hüküm, yönetim kurulunun yıllık faaliyet raporu için de uygulanır. Denetime tabi olduğu hâlde, denetlettirilmemiş finansal tablolar ile yönetim kurulunun yıllık faaliyet raporu, düzenlenmemiş hükmündedir.(TTK Md. 397/2).

2. Finansal tabloların düzenlenmemiş sayılması, bu tabloların genel kurul tarafından incelenmesi, tartışılması ve ibrası söz konusu olmaz.

Finansal tabloların düzenlenmemiş sayılması şirketin;
    Kar dağıtmasına,
    Sermaye artırmasına,
    Sermaye azaltmasına,

engel olur.

3. Finansman sağlayan şirketlere mali tablolar sunulamaz. Bu durum kredilendirmeyi etkiler.

4. Denetçi seçilmemesinden doğacak zararlardan yönetim kurulu sorumlu olur.

5. Türk Ticaret Kanunun 562. Maddesi uyarınca internet sitesini oluşturmayan şirketlerin yönetim organı üyeleri yüz günden üçyüz güne kadar adli para cezasıyla ve aynı madde uyarınca internet sitesine konulması gereken içeriği usulüne uygun bir şekilde koymayan yönetim organı üyeleri ise yüz güne kadar adli para cezasıyla cezalandırılır.

6. Ya kardesim... Finansal raporlari 7 ay gecmis gondermemis. Sucu yok degil mi??

Sirket secerse yk nun sectigini mahkeme atiyor ornek kervansaray diyorum...

O zaman gk da niye secmediniz de tahtayi kapattiniz... Allahim sirketine suc duyurysunda bulunmaz tahtasi kapanmis, finansal raporlar ortada yok.

Burada hakkini arayan ky yi elestiriyor... Hadi hadi

7. boş boş yazilardan sıkıldık inanın okumuyoruz bile.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by Alonewolf Yazıyı Oku
    boş boş yazilardan sıkıldık inanın okumuyoruz bile.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kusura bakmayin hocam dogru soyluyorsunuz. Doktora laf anlatacagimiza deveye hendek atlatalim.

Doktora gunde 5 dakika yeter...

Sayfa 169/964 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •