Sayfa 17/958 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 129 - 136 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1. 97 de de aynıydı 2017 de de aynı tek fark çaylar şirketten değil.

2. ??????? İşareti var sadece

3. Ne kadar çok söyleniyorsunuz ve bunun tek zararı kendinize farkında değilsiniz konu Afyon un doğru veya yanlış hisse olması değil flap 2 yıl 1.2 şerde süründü kaç kişi beklemiştir yada gereln şahsen bende vardı gerel çıkış başlamadan 1 hafta önce sattım sonuç ortada söylenerek kendinize zarar veriyorsunuz flap ve gerel gibi bir hareket yapar mı bilmem ama yapsalarda çoğumuz hissede olmayacağız bunu biliyorum neden psikoloji kalmadı ama borsa psikolojidir çoğunlukla biraz sakin kendiniz için nacizane küfür ettiğinizde Sabancı miras yedileri diye gergin söylendiğinizden kimsenin umrunda olmyor sevgi ve saygıyla kalın

SEvgili CNR1209 lütfen kendi yorumunuzu yapın.Hepimiz gerginiz.İfadelerimiz üzerinden birbirimize nasihatlarda bulunmayalım isterseniz.Fabrika yenilenmesi,arsa satışları vb taahhütlerle yaklaşık 2 sene önce rezil kağıdı almamıza neden olan şirket yönetimi yanlış politikalarıyla bizleri speğin eline teslim etmiştir. Bu kağıtta teknik meknik hakgetire.Hiçbir şey söylememe gerek yok en son dün 5 dakika içinde 7.46'dan 7.90'a çıkarılan kağıt akabinde 7.62 'ye bugünde 7.55'e inermi allahaşkına.Bunlar speğin hareketlerinden ve k.y söğüşlemesinden başka birşey değil.Bu hareketlere meydan verenler SABANCININ MİRASYEDİLERİDİR arkadaşım.İyi akşamlar.

5. İstedikleri bu delirtmek bunu demek istedim işte ama sadece kendimi düşünmem daha mantıklı olucak Galiba başkalarından banane haklısınız satıp çıksınlar yol rahatlasın

Alıntı Originally Posted by Cnr1209 Yazıyı Oku
    İstedikleri bu delirtmek bunu demek istedim işte ama sadece kendimi düşünmem daha mantıklı olucak Galiba başkalarından banane haklısınız satıp çıksınlar yol rahatlasın
    Aynen öyle kardeşim.İyi akşamlar.

7. Screenshot_2017-12-19-21-50-23.jpg....... mecbur bekleyeceğiz. çıldıracağımız ya da çıldıracağı gün gelecektir. ytd

8. Değerli ortaklar. Afyon hisselerini sattım. Kurtuldum. Allah yardım etti bugün gerel de 3 defa Tavanı

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 17/958 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •