Zannedersin XU30 kağıdı..hacim patladı..Kanaatim o dur ki...yeterince satsınlar...4.50 kucaktadır.
YTD
Zannedersin XU30 kağıdı..hacim patladı..Kanaatim o dur ki...yeterince satsınlar...4.50 kucaktadır.
YTD
Denizde dalga boyları çok yüksek,4.50 öngörüm nerdeyse gerçekleşti.Rekabet kurmu başvurusu, kanatimce işlemin sonuna gelindiği anlamına geliyor.Sağlam bir dalga daha potansiyeli yüksek.İyi sörfçülerin aradığı türden.
Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Cagri fiyati yapilacakmi bilgisi olan varmi 1.17 $ satış yapilmis
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önceki satışlarda çağrı oldu diye biliyorum.Yine olacaktır.Burada gözden kaçmaması gereken ayrıntı Halka
açıklık oranıdır.Dışarıda kağıt nerdeyse kalmadı.Satış modeli biraz faklı.3.2 Milyar usd ye satıldı ancak TL sabitlendi
Yani alan şirket Sberbanka satış gerçekleşene kadar ödediği tutarın TL.karşılığına faiz ödeyecek.Ayrıca bankanın karı da alan şirkete
kalacak.
Gidecegi yer belliyken bukadar dusmesi anormal degilmi, zaten hisse toplu cagri fiyati icin nekadar bekleriz spk onayina kadarmi
Gideceği yerin belli olduğunu nerden çıkardın.Bu tip hisse senetleri speklerin kayıtsız kalamadıkları
kağıtlar.Sert yüksek volatilite kaçınılmaz.Sebebi çok net..Kağıt yok.
Çağrı yapilmayacagindan okadar eminsin yani, yonetci satisin 1.17$ dan gerceklistigini soylerken yalan soyledi ozaman
Yazılanları daha dikkatli okumalısın.Yukarıda muhtemelen çağrı yapılacağını yazdım.Satış yöntemi farklı
anlaşma sağlandıktan sonra uzun bir zaman geçti.İşin püf noktası burası bence...Çağrı fiyatı belli olana kadar.Neler olur ben kestiremiyorum.Kimseyle bu tür polemiklere girmem yazmayız olur biter.Bilgi kıymetlidir.
YTD.
Yer İmleri