Originally Posted by
Usta
Günü gününe isabetli yorumunuzun linkini atarsanız, gözümden kaçmış olan yorumunuza itibari ekleyeyim

anlamak zor değilki? doldurup boşaltıyor işte. belli mal olduğunu düşündüğümde bu gün yarın hareket olacak diyorum oluyor. ama marj ve orda ne kadar kalacaağı önemli diyorum onada zaten hemen cevap geliyor.
kimseyle zorum olmaz. ama bence artık iş bitti. niye derseniz kağıt son aşamada acaip dağıldı. yani alan kısmında bile oldukça fazla dağılma var. bu ne demek spek bir amaş gütmüyor gelene gidene vermekten başka demek. valla tuclk 2 yıldır bekletiyor. büyük olasılıkla bu da öyle olur. ama bu benim fikrim. baba bir spek gelse falan diyoruzda hiç o hayaller gerçekleşmiyor. ben çıktım iyi bir kağıda girdiğimi düşünüyorum ama 850milyonluk hacime göre baya oynak çıktı tahtayı hareketlendiren spek. yani bir kağıt hiç ummadığın şeyleri yapabiliyor. çünkü beklenti sağlam da olsa her elinde bulunduran spek malımı satmalıyım demiyor.
850 milyon lotluk kağıtta bir %12 prim 3 milyon lot işlem yapıyor olay bitiyor. dohol da da öyle olmadı %60 primle hala alış kapalı. YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri