Sayfa 170/291 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 2328 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Trump ABD piyasaları açılmadan powelı görevden alicam deyip, yan piyasalara bizim gibilere, satış mı getirtiler, saat 16 ya yaklaştık belli olur. Gerçi onlar önce eksi sonradan artı yapabilir. Hep birşeyin ucundan umut bagliyorum ama bir türlü dönmüyor kör topal. Ytd
    Buna gelirsek ya gerçekten hacim yok, ya da gerçekten para yok. Bist 30 un sonuncusu hacimde.. ytd

2. Bugün endekisten negatif ayrıştık malesef
    Endekis artı yüzde 1.5
    Biz kırmızı
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Trump ABD piyasaları açılmadan powelı görevden alicam deyip, yan piyasalara bizim gibilere, satış mı getirtiler, saat 16 ya yaklaştık belli olur. Gerçi onlar önce eksi sonradan artı yapabilir. Hep birşeyin ucundan umut bagliyorum ama bir türlü dönmüyor kör topal. Ytd
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Buna gelirsek ya gerçekten hacim yok, ya da gerçekten para yok. Bist 30 un sonuncusu hacimde.. ytd
    Bakalım kalıcı olacak mıyız? Hacimide körüklediler. Ne lazım 17.09 üstü öncesinde 16.90 elbette. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Aot genel olarak bugünlük aşağıda kaldı, keşke dik tutsalardı daha iyi olurdu. Ytd

5. Olsun be gülüm umut bizim ekmeğimiz. Ytd

6. Maalesef yine dumanladılar ortamı. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

7. Umut fakirin ekmeği
    Diren petoş
    Hamdım Piştim Yandım

8. Önce veriyor sonra alıyormuş gibi yapıyor, en son gömüyor.
    Fredım hc bunlar bize bu takas dağılımıyla yine Serap gösteriyor galiba. Ytd

Sayfa 170/291 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •