kirli işlere bulaşmış bir yönetim ve avukat var artık herşey çorap sökügü gibi geliyor yavaş yavaş az kaldı finala .bu maçın rövanşı daha acı olacak .
kirli işlere bulaşmış bir yönetim ve avukat var artık herşey çorap sökügü gibi geliyor yavaş yavaş az kaldı finala .bu maçın rövanşı daha acı olacak .
Evet bu maçi izliyoruz cok cetin geciyor galatasaray fenerbahce derbi maci gibi.anlasilan 2019 yili cok cetin gececek.2019 eylul gibi mahkemeden kotta olmadiği icin fesih karari alinacaği soylenuyor.delil cok medyada celikellerin haberi cok hicbiri olumlu deil.Anel elektrik e ne zaman sira gelecek acaba.battikca batiyor.simdi ucuza hisse kacirma cabasina girecekmi bakalim.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK daha öncede Rıdvan beyi yakalamıştı .dolayısıyla Rıdvan bu işlerde sabıkalı.alcetel yatırımcısı Rıdvan ve alceteldeki işbirlikçileri SPK ya şikayet edince malı kaçiramadilar.8.5 milyon euro ve uzun yıllar taksitle halka açık şirketten yani garibanlarin hakkını calacakken SPK izin vermiyor aynı yer peşin paraya 19 milyon euro civarına hemen satılıyor .peşin parayı da sayarsak 3 kat fark oluyor.peki hicmi vicdan ahlak yok burda suçüstü yakalamadimi SPK seni.burda her şeyi anlatıyor işte.http://m.borsagundem.com/haber/anel-...-edecek/213927
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Memsada hisselerim bugün görülmeye başladı,yarın ola,hayır ola darısı bunun başına.
Çok gereksiz yazıların var sırf yazı yazmak için seni kimse tanımaz ama bu topic okuyan yüzde 95 şahsen tanır beni ..
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok boş yaziyon yok memsa açılmış şunu aldım bunu aldım bizene yani burası anel Telekom topiği gereksiz yaziliarinla rahatsız ediyon.bizene memsadan
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Memsa serbest fiyat marjı ile açılıyor hiç ummadığımiz fiyatları görebilir hayırlısı
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri