Sayfa 172/205 İlkİlk ... 72122162170171172173174182 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1.  Alıntı Originally Posted by gard Yazıyı Oku
    Toprağım satisin 2019un ilk çeyreğine ertelendigine dair bi arkadaş bilgi paylaştı, düşüşü buna bağladı ama ne derece doğru bilemiyorum, bende devaminin gelecegini düşünüyorum

LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Düşüş olurda oraya kadar olmaz diye düşünüyorum sayın gard,düşüncem 4'den aşağısı olmaz,doğru 2019 ilk çeyrek dendi lakin spk çağrısı olacak,açıkçılar o kadar beklemez 3 ay gibi süre,bu süre de çok şey olur lakin bizim gibi küçük yatırımcılar beklerse Allah o paraya muhtaç etmesin kazanma ihtimalimiz yüksek olur kanımca.Yatırım tavsiyesi değildir.

LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by serkannur35 Yazıyı Oku
    Düşüş olurda oraya kadar olmaz diye düşünüyorum sayın gard,düşüncem 4'den aşağısı olmaz,doğru 2019 ilk çeyrek dendi lakin spk çağrısı olacak,açıkçılar o kadar beklemez 3 ay gibi süre,bu süre de çok şey olur lakin bizim gibi küçük yatırımcılar beklerse Allah o paraya muhtaç etmesin kazanma ihtimalimiz yüksek olur kanımca.Yatırım tavsiyesi değildir.

LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    inşallah kazanırız

LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Denizbank'ı Emirates NBD'ye satan Sberbank, satış işlemlerinin bu yılın sonunda veya 2019'un başlarında tamamlanacağını duyurdu...

Devir sonrası neler olacak

1-Zorunlu pay alımı yani çagrı süreci satış fiyat 4.4 tl + 2017 kasım dan devir güne kadar oluşacak faiz !!

b-22 kasım 2017 -22 mayıs 2018 arası ortalama 5.7 tl bilgisi geldi bana (aracı kurum sorun teyit edilmeli bu ortalama )

2-ORTAKLIKTAN ÇIKARMA VE SATMA Hakkı dogacaktır

devir günün den geriye 1-6-12 ve 5 yıllık ortalama en yüksek olanı ve zorunlu pay alımı en yüksek olanı

şuan için tek fiyat var elimiz de oda 22 kasım 2017 22 mayıs 2018 ortalaması...

4. O dediginiz 3-4 TL arası fiyatlara keşke insede Evi Arabayı Satıp hatta Denizbank tan Adıma ne kadar Kredi çıkarsa çekip hepsiyle komple Denizbank Hissesi alsam... (YTD)

VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    Denizbank'ı Emirates NBD'ye satan Sberbank, satış işlemlerinin bu yılın sonunda veya 2019'un başlarında tamamlanacağını duyurdu...

Devir sonrası neler olacak

1-Zorunlu pay alımı yani çagrı süreci satış fiyat 4.4 tl + 2017 kasım dan devir güne kadar oluşacak faiz !!

b-22 kasım 2017 -22 mayıs 2018 arası ortalama 5.7 tl bilgisi geldi bana (aracı kurum sorun teyit edilmeli bu ortalama )

2-ORTAKLIKTAN ÇIKARMA VE SATMA Hakkı dogacaktır

devir günün den geriye 1-6-12 ve 5 yıllık ortalama en yüksek olanı ve zorunlu pay alımı en yüksek olanı

şuan için tek fiyat var elimiz de oda 22 kasım 2017 22 mayıs 2018 ortalaması...
    Malın %99.50'si zaten onlarda, çağrıyı 5 yapsa 8 yapsa kaybedecekleri birşey yok. Ama genelde dediğiniz ortalamalar esas alınır.
    Bu durum rekabet kurulunun onayından sonra beli olur herhalde.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. Gelecekler...diye bir reklam spotu vardı.Bende gelecekler diyorum.Esas hareket 5.20 üstünde olacaktır.Bu fiyatın üstünde çok az
    kişide mal kalır.

Yatırım Tavsiyesi değildir.

7. 100 Puanlık uzmanlık sorusu şu;herkes daha çok var. Satış 2019 un ilk çeyreğinde olacak şeklinde
    düşünürse ne olur.?

8.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    100 Puanlık uzmanlık sorusu şu;herkes daha çok var. Satış 2019 un ilk çeyreğinde olacak şeklinde
    düşünürse ne olur.?
    Resmi açıklama bu ;Denizbank'ı Emirates NBD'ye satan Sberbank, satış işlemlerinin bu yılın sonunda veya 2019'un başlarında tamamlanacağını duyurdu.

haber akışı başlarsa aralık başından itibaren Rekabet kurum onay spk ve bddk onayları ...

Sayfa 172/205 İlkİlk ... 72122162170171172173174182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •