DEGERLI KARDESLERIM.....

TURK FINANSAL PIYASALARI......kritik bir doneme girdi.....

boyle donemlerde.....Sayin laz guneysu.....ben....ve babo....birlikte yazdik hep son 25 yildir....

herzamanki ki gibi....hamsiyi yemis....beyni son gaz calisiyor....emir verdi....bugun ogundur...gelin yazin dedi....

tamam yazalimda....beni ne zaman kovarsin dedim.....BI AY GARANTI KOVMAM....gerisini bilemem dedi....

HEDEF FEYZA-1

BU topigi 800 endekste actim ote koyde....5 yil sonra 11 200 de ciktim....

mart 2024 de....simsek orta vadeli programi ilan edince 1 yil once....DOLAR lari bozuyorum....borsayi satiyorum....bu paralarin yarisi ile mevduat faizine....yarisi ilede altina giriyorum dedim....1 yil doldu....

5 yillik ekonomik cycle....hem amrikide....hemde turkiyede doldu dedim....COKUS GELIYOR DEDIM.....once amriki goctu....simdi turkiye gocuyor.....

5 yillik cikis trendleri COKUSE GECTIMI.....

bir onceki yilin en dusugu DIPTIR....bizim piyasada bi onceki yilin dibi.....7200 endekstir....

fekaat.....

bizde dolar-tl de oynak oldugu ucun.....tl endekste bu dipte oynaktir.....

SIMDI.....

kademeli olarak....MALA YERLESIYORUM.....HEDEF FEYZA-2 ....bu dipten basliyacak ve....once....5 dolar endekse....daha sonra feyza....bunu ileride verecegim.....

MAL ALIRKEN.....endeks muhendisligini unutmayin.....sektorler sirayla duserler....bir veya bi kaci ile endeks tutulurken....bir sektor coker....misal bankacilik....o dibini bulur doner yuzde 15 cikar....bu sefer onunla endeksi tutar....diger sektorleri sirayla gocertirler....

bu nedenle ilk dusen sektorde....mal alma simdi olmalidir....bankalarda almaya basladim....

korku yok.....BATAN GEMININ MALLARINI ALIYORUM.....