Sayfa 174/1252 İlkİlk ... 741241641721731741751761842242746741174 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Dövizi şu anki seviyesinin çok altına düşürmeyecek ama uzun süre volatiliteyi düşürecek miktarda bir faiz artışı olmalı diye düşünüyorum. Zira düşük döviz cari açığı daha da patlatabilir. Amaç 4.8TL civarındaki kuru 2 yıl boyuna düşük volatilitede tutmak olmalı.
    125 puan ideal bunun için [emoji4]

Yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    125 puan ideal bunun için [emoji4]

Yatırım tavsiyesi değildir...
    Evet ama daha da önemlisi uzun süre , işler düzelmeden faiz indirimine yeltenmemesi. Eskiden yaptığı hata buydu. Bu hatayı tekrarlamaz ise maliyet daha da artmadan volatilite kontrol altına alınabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    9 haftadır devreden Süper Loto'da 6 bilen tek kişi çıkmış. Sık sık Ankara'ya çıkıyordu, bu defa farklı olsun diye Ankara'nın biraz dışına açılmış talihli.
    Ben Ankara'ya gidip oynadım ya ondandır.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Vov hesapta maksimum 500.000 TL yatırabiliyor 100/1 oranıyla 5k pasiftemi kalıyor ?

Fiba 4.5 günlük usd çok iyi rakam hem tl hem usd aynı anda çalışırmı elden usd yatırabilirmiyiz swift masrafı çok olur veya banka içi makas aralıgı çok yüksek oluyor banka içi almıyorum pek..

Burgan gecelik overnight oranı 16,25 dün mt den aldım isterseniz ekleyin..

Yeniden hoşgeldin almak için vadesiz hesap dahil 6ay - 1yıl tüm hesapları kapalı tutup yeniden hesap açınca fibada hoşgeldin alınıyor diğer bankalar ile ilgili bir bir bilginiz var mı ?

Teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    40k kadar tlyi aktif'in n kolay bonosunda kredi kartı vs ödemesi için günlükte tutuyorum... Full tl de iken bankaların Günlük Hoşgeldin hesaplarının çoğunu kullandım(pasif bakiye olsa bile kurtarıyordu) fakat şu an benim için en iyisi n kolay bono(pasif bakiye yok)....

Fakat rxpu'nunda belirtmiş olduğu nedenlerden dolayı alternatif düşünüyorum. Miktar az olduğundan aktif'e yakın oran veren pasif bakiyesi olmayan 2 banka var biri ing hoşgeldin e-turuncu (17+2=19) ötekide vakıf'ın arı hesabı(16.75) ing ye geçemiyorum 2016-2017 Nisan'a kadar kullanıp 2017 Nisanda tüm hesapları kapadım dün yeniden açtım oranı 17 bekliyordum fakat 10 verdi yani yeniden hoşgeldin kullandırtmıyorlar. Günlükte bu tarz oran veren banka(güvenli)-yatırım kuruluşu(az güvenli fakat oran yüksek) bildiğiniz var mı ?

Teşekkürler

Dipnot: Fibada 6-12 ay hesap kullanmayınca hoşgeldin veriyordu.. Kiraz Hesap için sormuştum geçen ay
    Kusura bakmayın sorumu alıntılamak zorunda kaldım.. Forumdaşlarım daha çok makro ekonomi tadında paylaşımlar yapıyor arada benim soru kayboldu cevaplayabilecek birisi varmı ? Saygılar

6. Selamlar aktifte ne gibi şikayetiniz var
     Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın sorumu alıntılamak zorunda kaldım.. Forumdaşlarım daha çok makro ekonomi tadında paylaşımlar yapıyor arada benim soru kayboldu cevaplayabilecek birisi varmı ? Saygılar

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

Apartman 2009 yılında inşaattı bitti yeni bina.
    Özelden yazdım,gitmedi...
    Günaydın.Ben sürekli gidiyorum,evi kısa süreli de kiraya vermeyi düşünüyor musunuz?Örneğin yazın 2-3 ay olarak?Bu sene ağustos sonuna kadar bir yer buldum,ama eylül ayı için arıyorum..Bir de evin foto'ları var mı?yani tamamen mobilyalı mı?Ben de St.Cuza voda'da kalıcam.Sizin binaya çok yakındayım..Aramızda sadece bir cadde var..Özelden cevaplarsanız sevinirim..
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Sayfa 174/1252 İlkİlk ... 741241641721731741751761842242746741174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •