Sayfa 175/205 İlkİlk ... 75125165173174175176177185 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1.  Alıntı Originally Posted by behzad2525 Yazıyı Oku
    Merakla ne yapacaklarını takip ediyoruz..Şapkanın altından ne çıkacak
    Bingoooo

2. Esas pehlivanlar henüz meydana çıkmadı.Elbette bu benim düşüncem.Herkes istediği gibi düşünebilir.
    Ancak belli ki film başladı.Düşüncem az önce görünen fragmandı.

Yatırım tavsiyesi değildir. Sesli düşünüyorum.

Tahtaya yeni oyuncular geldi.Tacirlerden kademeleri çizen şahısa önce baskı yaptılar ama alıcı ısrar edip verileni alınca yukarı sürmek zorunda kaldılar...Günün özeti buydu...Artık zaman daraldı bistin ayı piyasasında olduğunu bilen akıllı yatırımcılar bu tip beklentili kağıtlarda pozisyon almaya başladılar...Yarın neler olacak bakalım aşağı salarsa alıcı çok lot kaybeder(ben henüz fullemedim bile) yukarı sürse başka dert tahta yapıcının da işi zor... Asla yatırım tavsiyesi değildir...

4. Bundan bir kalkınma bankası çıkar mı bakacağız

5.  Alıntı Originally Posted by buhara Yazıyı Oku
    Tahtaya yeni oyuncular geldi.Tacirlerden kademeleri çizen şahısa önce baskı yaptılar ama alıcı ısrar edip verileni alınca yukarı sürmek zorunda kaldılar...Günün özeti buydu...Artık zaman daraldı bistin ayı piyasasında olduğunu bilen akıllı yatırımcılar bu tip beklentili kağıtlarda pozisyon almaya başladılar...Yarın neler olacak bakalım aşağı salarsa alıcı çok lot kaybeder(ben henüz fullemedim bile) yukarı sürse başka dert tahta yapıcının da işi zor... Asla yatırım tavsiyesi değildir...
    Fiili dolaşım 0.15 ve de satış rekabet kurulundan onay beklerken bu kadar rahat davranmasının cezasını çeker o zaman, cüzzi miktardaki lotlara rağmen hala baskı.
    Filmin sonunu yani satışın sonunu görmeden, heleki bu fiyatlardan şahsen beklemeye devam.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. Dalgaların yüksek olacağını söylemiştim.Sörf ustası olayan düşer.Eminim çok düşen olmuştur.
    Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan.

YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Dalgaların yüksek olacağını söylemiştim.Sörf ustası olayan düşer.Eminim çok düşen olmuştur.
    Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan.

YTD.
    Henüz dalga falan yok ortak, dalga mı geçiyorsunuz yoksa.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 175/205 İlkİlk ... 75125165173174175176177185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •