Sayfa 175/360 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 2874 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: DZGYO Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. bunun piyasa fiyatı defter değerinin yarısı... yüzde 50 düşük yani..

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Satış gerçekleşirse kağıdın çok gitmesi gerekmez mi?
    Yani diyelim haberler bu kadar etki yapıyor. Gerçek anlamda satılırsa çok daha iyi yerlerde olmaz mı?

3. Aynen öyle satış gerçekleşirse çok şeye gebe. Denizbank ve denizgyo için

4. Özellikle Osmanlı yatırım neden bu kadar baskılıyor anlamıyorum. Bir haftada iki defa kağıdın yükselmesini engelledi

5. Dzgyo 'u satmış, fakat hala ayrılamamış biriyim. Yatırım ortaklığı kağıtları vergi kestiği için bir daha almayacağım diye ayrıldım bu kağıttan. Fakat diğer kağıtlar çılgınlar gibi aşağı düşerken endeks hareketlerine katılmaması gayet güzel.
    Ama son dönem haberlerinden bihaberim. Keşke bu kağıdı hiç bırakmasaydım diyorum. Diğer piyasa kağıtları dzgyo nun karlariyla beraber ana paranın yüzde 30'unu da yedi.

6.  Alıntı Originally Posted by UGO1907 Yazıyı Oku
    uzun zamandır deniz ve dzgyo yu takip ederim.çıkan satış haberlerine göre beraber hareket ederlerdi.normalde bile benzer hareketleri vardı,ikiside hacimsiz kağıt.ilk defa dzgyo eksi ve farklı yönde hareket etdi.deniz 5 dakikada dzgyo anca gün sonu tavana vurabildi.bu günde tablo ortada.çünkü satanın yarısı tek aracı kurum.açığa satış yaptılar.başka izahı yok çünkü zaten 1 hazirana kadar 3.22 geri alım taahüdü verdiler ve ceo hakan ateş satış için mayıs ayını işaret etdi,e bilançoda iyi geldi,sektör fk ve pd dd iyi geldi e daha ne olsun. bu kadat düşmesinin hiç bir izahı yok, izahı var açığa satış.cumaya kadar 3.76 yı bulur büyük ihtimal,bekleyen ekmek yiyecek gibi duruyor.... bol kazançlar
    İnşallah dediğiniz gibi olur.

7. Bu kağıtta vergi kesintisi yok.o dediğiniz yatırım ortaklıkları icin

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ben twitter kullanıcısı
    @hayat_hikaye16
    paylasımlarıma bir göz atmanızı öneririm.
    yarın için dzgyo 3,22-3,62 aralığında hareket eder..boğa piyasasına teknk olarak girildi.bu hafta çok daha rahat ve yukselen bir hafta olacaktır dzgyo ve deniz için.iyi geceler dilerim

Sayfa 175/360 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •