Sayfa 175/441 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 3526 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Dediyse,sorun vardır.Yersen
    Aynen her dediğini tersten okuyacaksın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    ufak ufak alım yapıyorum.

Endekside 8400 bağlamında baz almıştım orada 365 günlükler.

Ondan sonra yatacam YTD
    Her düşüşte ufak,ufak ilave ediyorum zarar yazsa bile,tabiki zarar yine bayağı var,zaten borsada %10 cıvarı varım olsa ne olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
    İşbankası arızası bayağı sürer diyorlar

Devlete vergi borcu bulunanların listesi bugünden itibaren açıklanmaya başlanacak
    -Devlete kesinleşmiş 5 milyon lira ve üzerinde vergi borcu ve cezası bulunan mükelleflerin isimlerinin yer aldığı listeler vergi dairelerince bugünden itibaren açıklanacak - AA

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Şimşek: Gelir konusunda adımlar atmaya devam edeceğiz, mali disiplin konusunda kafamızda zerre tereddüt yok

Şimşek: Kamuda zaruri kiralamalar dışında izin vermiyoruz, kiralamalar %15 geriledi

Şimşek: SWAP hariç net rezerv artışı 100 milyar doların üzerinde

Şimşek: Risk priminin 200'ün altında olması lazım ama bunu sağlayacağız, biraz sabır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

O zaman sorayım Şans oyunlarından alınan Savunma Sanayi katkılarını niye yarı yarıya azalttın efendi?

Demirören e kıyak içinmi?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Şimşek: Kredi kartlarından savunma sanayiye aktarılacak kaynağın amacı ülkemizin caydırıcılığını artırmak

Şimşek: Hava savunma sistemi kurulması kararı alındı, savunma sanayisinde 1000'in üzerinde proje var, hepsi yüksek teknoloji

Şimşek: Savunma sanayisinde ilave kaynak talebi oluştuğunda savunma sanayisine destek vermekle birlikte bütçenin deprem yaralarını sarmakla meşgul olduğunu belirttik

Şimşek: Savunma sanayisinin bütçe desteğine ihtiyacı var, tedbir seti kurulmasına karar verildi, öneriler alındı ve nihayetinde enflasyonu artıracak artışlardan uzak durmamız gerektiğini söyledik, işlem bazlı ücretlere yönlenildi KDV gibi artısı yapılarak enflasyonu arttırmaması için bu yol tercih edildi .

Şimşek: Kredi kartlarından aktarılacak kaynak tamamen savunma sanayi fonuna aktarılacak, bütçe açığını azaltmakla ilgili değil, bu kaynak bütçeyle aktarılmayacak

Şimşek : 2023/2024 yılında son yaşandığımız depreme 2.5 trilyon lira kaynak aktarmış olacağız

Şimşek : Milletimizin endişesi olmasın , bu gelirin 1 kuruşu bütçeye gelmeyecek savunma sanayiye gidecek . Biz zor bir coğrafyada yaşıyoruz , etrafımızda savaş var ve ülkemizin korumamız lazım

Sayfa 175/441 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •