Sayfa 176/309 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by tantanacı_dayı Yazıyı Oku
    kiradan artan para nerde adnan ek .madem hırsız degilsin .açıkla kardeşim sana ben sordugumda gider .gider 1.900.00 avromu .birleşme olsaydı onunla yapılandırma yapacakdın.olmadı ne yapcaksın bana açıkla kardeşim .ben yatırımcıyım .bana yalan soyledin kayda aldım mahkeme sunacam .o kayıtla suç duyurusunda bulunacam allaha şükür biz 1 kuruş haram yemedik .çıkn açıklayın her yıl 1.900.000 para nereye gidiyor .bilir kişi atanmaz mı sanıyorsun ? kasadaki para karşılıgı 1 den alsan verenden o kar mı ? diyorsun .nasıl olsa bıktı bunlar 1 i görünce satar mı? diyorsunuz kayıtlar elimde film yeni başlıyor .85 kişi var arkamda biri bir lot satmaz emin ol boşuna ugraşırsın .ben ne dedimde çıkmadı .herkesi salak sandınız .kontrol payı 7.5 verince yapının bilançoyu göremeiyoruz .ama bilir kişi görecek tek tek yapının bilanço bakılıacak kime ne yaptırmışsın görcez fatıurası ile beyeefndiye bak bana bildgin yer şikayet et diyordu .bütün kayıtlar lep topumda kayıtlı seninle konuşmam .yusf yıldız haksız kazanç aramaz .hisse senedi zarar etmek için alınmaz .kar etmek için alınır .sişz birleşme ile bütün kirli çamaşırlar kaybolur sicil silinir bu paraları yeriz sandınız peki capitaldan aldıgın lot o kadar satan insan oldu sayın arkadaşlar satanlar özlelikle dava açsın ayrı ayrı mahkemede .ibocum mahkemelere çadır kursun .ne çekdirdiniz millete be dükkan metre karesi arka sokkda köpek baglasan durmaz .8 bin diyor sen 3 bin diyorsun bir uyanık sizmisiniz lan .daha durun sizle hesabım bitmeyecek ben size bu bişe kafamı koydum dedigimde güldünüz .o capitalın lotlarının sizin oldugunuzu ve size şahsi o işlemin 10 katı ceza verecek spk bekleyin .araştırma devam ediyor tüm hızla yokmu sayın avukatınız spk tanıdıgı .konuşuyordunuz ya 9 şubatda dalga geçiyordunuz bizimle arkamızdan götü boklular demişsiniz birde .ky veli nimetiniz halka açarken talep olmasa açamazdınız şimdi bir şirket aç bakalım talep olacak mı sayın çelikel ailesi bunlar daha iyi günleriniz .
    Usta 8 bine M2 si dükkan varsa o sanayi sitelerinde hemen sole alayım fare bile dusrmasin kabulumdur.m2 si en düşük 15000 TL o gordugun sanayi sitelerinde harebe olanlar.30 /40 bine kadar çıkıyor.sahibinden coma bak 8000 TL ye nerede bulacan.mustakil dükkan satılık imkansizzz.onun için buranın arsası çok değerli en az arsası 30/50 bin TL arası çünkü bu büyüklükte arsa nereden toplican.15 M2 müstakil yıkık dukkanlarin M2 si 20 bin TL buraları toplicanda 9000 M2 yapcanda imkansız.9000 M2 arsayı 40 bin TL ile çarp 360 milyon TL yapar.bu bir gerçek.8000 TL ye dükkan bulsun biri buraya koysun görelim.bak ilan paylasiyom ilanı tıkla anel yapı görünüyor bir fotoda kaç TL M2 si 35 bin TL.anel yapının arsasına buradan değer bic işte satan arsa niyetine alacak kişide arsa niyetine alıyor.mustakil dükkanlar nerede 8000 TL.fotolar delil 60 M2 sanayi içinde oto tamir dükkanı 2 milyon TL tıkla içerikte anel yapı binasini gör sen tanırsın .https://www.sahibinden.com/ilan/emla...72363429/detay ilandaki fotoya bastikca resimler gelire resiime tikla.aciklamada ne yazmış anel binası yazmış altta okursan bunu adnana göndermek lazım okusun

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...72363429/detay arkadaşlar biri bu ilanı açıp resimlerine tıklayıp açıklamasında anel binası yazdığını görüp ne düşündüğünü yazarmi.sanayi sitesinde bir dükkan yol üstü öle böle özellikli bir dükkan değil.satan arsa niyetine satıyor ne diyor geleceğin plazasi yani alan kişi bunun gibi 150 tane yanyana dükkan toplaması gerekirki anel yapının arsasına ulaşsın.m2 si 35 bin TL satiyor.anelin arsa 8900 M2 karşılaştır sırf arsa büyüklük toplu olduğundan 50 binle çarp 450 milyon bunlar şaka değil işte piyasa fiyatı ortada Adnan ek bunun farkında.bina da 400 desen artık

3. 1 lot ile milyon lot arasında fark yok sayın ek sizi arayıp 1 lotu olanda hesap sorar dinlemek zorundasınız.o bir lotu olanı yüzde doksan pay olunca ortaklikdan atmak için mahkeme vermen lazım.oyle kolay değil bu işler.borsadan öyle elini kolunu sallayarak gidemezsin gayri menkul e çökmek için .yok birleşme miş yok . gönüllü çağrı imiş .sen binaya 700 milyon markalara 50 ve kasadaki para açıkla onuda eklet.markalari sana hediye edelim.325 milyonu 50 milyon lota bölelim .herkes hakkını helal etsin bu iş bitsin ugrasdikca batiyorsunuz.

BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Tamam Tantanacı dayının hesabına katılıyorum.o fiyattan alıyorsanız alın yoksa 22 bin lotum istediği an tantanacıya destek için feda olsun. daha tantanacıyla çok işimiz var bu pisliklerden Allah ın izniyle kurtulalım sırada artog var 2 bin dönüm arazi şehir kurarız. Şunuda söyleyim tantanacıyı tanımam etmem.25 yıldır ankaradaydım ayrıldım yoksa bulurdum onu bir çay içerdik.22 bin lot feda olsun ona.hak arıyor.artog ne yaptı bitti ayhan öztürk 3 küsür yıl hapis. şimdi alyağ da çarpıldık.soyan ülkeden kaçacak herkes safları sıklaştırsın.milleti soyan kesin ülkeden kaçacak alyağ öyle metal öyle spk uyanık olmalı.

Tantanaci dayı candır.genel kurul toplamış TV lerde yayın yapmış adam mahkemeyi saymiyom.kanuni yoldan ayrılmıyor.hatta 700 milyona binaya müşteri buldu ben sahitim ama yanaşmadı celikeller.

Bide bu adamı şikayet Edip nikini banlatiyolar

7. Tantanacı olmasaydı Rıdvan 700 milyonluk binayı bedavaya 5 telekoma 1 elektrik vererek alcakti.simdi tantanacı dayı hedefte bakalım ne olacak bu filimin sonu çok çekişmeli geçiyor.cagri fiyatı ne olacak.tantanaci 7 TL diyor Rıdvan ne diyecek bakalim

HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Tantanaci bey ne olacak bizim durumumuz ridvan celikelin istedigi olacakmi.yoksa tasviye olurmu bina icin en az 700/800 diyorlar hakkimizi alacakmiyiz.

GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 176/309 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •