Sayfa 176/177 İlkİlk ... 76126166174175176177 SonSon
Arama sonucu : 1415 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: KPHOL Kapital Yatırım Holding

1. Bu sene bir şey çıkmaz bundan. Sermaye artışı ve genel kurul bile daha yapılmadı.
    İnternet sitesi ve şirketle ilgili bilgi paylaşımı yok. Bence en büyük handikap diğer ortak. Belki borsadan atmalarına sebep bile onlardır. Yoksa yeşil ne istediyse spk bir şekilde izin verdi. Sermaye artırımları yapıldı diğer şirketlere. Hatta yeşil enerji halka arzı bile çıkmak üzere.

2. Sayın SONKEZ şirketin kottan atılmasını diğer ortak ibrahim Gür müydü adını hatırlamıyorum onun şikayeti üzerine oldu. Atilma sebebi düzmece. Son sermaye artsinda engin para vermeyecek diğer ortak para koyacakti bunu da diğer ortak kabul etmeyip şirketi kottan attırdı. İki cambazin oyununda olan bize oldu.

3. Arkadaşlar şirkete arada uğrayıp bilgi almaya gidiyor. Bazen muhatap bulamıyorlar bulsalar bile net bilgi veren yok.

4.  Alıntı Originally Posted by alper11 Yazıyı Oku
    Sayın SONKEZ şirketin kottan atılmasını diğer ortak ibrahim Gür müydü adını hatırlamıyorum onun şikayeti üzerine oldu. Atilma sebebi düzmece. Son sermaye artsinda engin para vermeyecek diğer ortak para koyacakti bunu da diğer ortak kabul etmeyip şirketi kottan attırdı. İki cambazin oyununda olan bize oldu.
    Alper kardeşim bilgilendirme için teşekkür ederim. Herkes her şeyin farkında aslında. Olan bize oldu.
    Ben de birkaç kez mail gönderdim ama cevap veren çıkmadı.

5. Tek çıkış yolu iştirakimiz olan Yeşil Dönüşüm İnşaat A. Ş. onun da sermaye artışını halen yapmadılar. Geçen yıl iyi ciro yaptırmıştı bilançodan gördüğümüz kadarıyla. Bu yıl için daha bir şey göremedik. Yeşil Yapının bedellisi onaylanırsa gelen parayla Tower dönüşümü yapılacak. Yani adamın tüm yatırımlar çöp olmuş durumda. Bir enerji şirketi iyi bir de renco kompozit lego evler. Amerikada iyi iş yaptıklarını duyuruyorlar.
    Özetle vay halimize değerli ortaklar. Ne battık ne çıkabildik.

6. hatırlatma

http://kapitalyatirimholding.com.tr/
    ** Registrant:
    Yeşil Holding A.Ş.

Organization Name : İsimtescil Bilişim Anonim Şirketi
    Address : Tantavi Mah. Menteşoğlu Cad.
    No: 25 Kat: 2 Terra Plaza Ümraniye İstanbul Türkiye
    Phone : 90-850-2000444
    Fax : 90-216-6062989

Additional Info:
    Created on..............: 2024-Jun-03.
    Expires on..............: 2027-Jun-02.

kapitalyatirimholding.com
    Kayıt Tarihi 28.06.2013

Güncelleme 27.06.2024

Bitiş Tarihi 28.06.2027

7. Sayın carizma bu nedir? Yeni Web sayfası mı 2024 te kayıt yaptırmış 2027 de bitiyor

8. Yalnız burda adresi değiştirmişler sanki

Sayfa 176/177 İlkİlk ... 76126166174175176177 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •