Hollanda Türkiye’yi ‘yüksek riskli bölge’ ilan etti. Hayret bir şey ya.
Hollanda Türkiye’yi ‘yüksek riskli bölge’ ilan etti. Hayret bir şey ya.
Who, baby, Who Will Save The World?
Kıç kadar ülke hollanda gitsinler işlerine baksınlar endekse genel baskı oldu son 15 dakika da hayırlısı.
Kötü bir haber akışı yok bir şey yok, arada olan a1 e oldu açıkları 29 dan kapadı hisse 28,50 gördü bir anda
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Amerikan havacılar %2 yukarıda!
Who, baby, Who Will Save The World?
Hollanda ufak bir ulke zaten hocam. Bizi etkilemez. Ayrica şuan turizm konusunda rezervasyonlar yüksek seviyede deniliyor. Ayrica bu sene turizm konusunda ilk siralarda tercih olarak en fazla Türkiye deniliyor. Çok ucuz fiyatlar vede çok iyi turizm tesislerimiz var. Yani Türkiye yi turizm konusunda tercih etmeyen ülkeler pahali ulkelerde turizm yapmak zorunda kalacaklar. Tum bunlar sonucunda Hollanda kendi kaybeder. Cebinden daha fazla turizm için para çıkacak demektir.
Zaten 2 senelik pandemi nin acısını turistler bu sene çıkartacaklar. Turizm coşacak bu sene.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Bu hafta Ocak ayının yolcu sayıları da gelmek üzeredir zaten. Bu da iyi gelecek.
Kargo bölümü de kendini bu sene daha iyi toplayacaktır diye düşünüyorum.
Kabin memurlari da alınacak, uçaklar da alınacak. Avrupa havayolu yerinde sayacak yada yolcu sayıları düşecek ama bizim THY ise kapasiteyi artiracak bu sene.
Bence herşey çok güzel gidecek bu sene. Şu bilanço da gelirse zaten süper olacak. (Yeniden değerleme yapacaklar)
Turizm de çok güzel görüntü veriyor şimdiden.
Ben bu hafta 30 ustune çıkarız diye düşünüyorum. 29 bandını bırakıp yeni kanal oluşturma zamanı geldi bence.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
ABD havayolları geneli %5,xx yükselişle kapattı..
Y.t.degildir
qnb olmasa thy de kademe kaldıracak hiçbir kurum yok, araplarda para çok saldır qnb aslansın topla bedava hisse be.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Dün açıkta 3 milyon civarı zarar yazan a1 şuan en iyi 2. alıcı maliyet 29,23 hey yavrum benim eşşek gibi aldırırlar adama böyle.
Yer İmleri