Estağfurullah.
Hoşbulduk dostlar. Sizleri de görmek güzel. Bu hisseyi çok tanımıyorum, bir arkadaş sormuştu ondan baktım.
Estağfurullah.
Hoşbulduk dostlar. Sizleri de görmek güzel. Bu hisseyi çok tanımıyorum, bir arkadaş sormuştu ondan baktım.
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
Slm, 5 fk ve duzenli kar, gecen sene karel vb sirketlerin yaptigi yukari hareketi yaptirmali, tabi patron ve tahta yapici isterse. 10 fk yi normal kabul edersek olmasi gereken fiyat 3,30-3,50 dir. Umarim bekleyenleri mutlu eden bir hareket goruruz.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit oranım az olmasa sabah 1.80 'den almayı çok isterdim ama nakiti ful harcamaya çekindim.
Geçmişten aldığı derslerle boşluk bırakmadan başladı bugün. Demekki uzun bir yolculuğa çıkacak gibi.
Daha önce iyi bilanço lar da bıraktığı boşluklar negatif ortamlarda hep aşağı gelmesine bahane olmuştu.
Inş bu sefer kalıcı olarak 2 nin üzerine atar da 2 yakın arkadaşım ve burada bekleyen sabırlı yatırımcılar kazanır.
Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin alamadığın o lotları ben aldım Talebe kardeş.
Alım fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum piyasaya.
Hesabıma göre, Blcyt şu an sudan az biraz pahalı görünüyor...
"Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"
Satis alış kademesi bu alametlerin göstergesi
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sefer boşluk bırakmadan açıldı. Bilanço 4 çeyrekteki kurdaki %5lik artışa rağmen ( buda yaklaşık 2,5 - 3 milyon zarar demek) çok çok iyi geldi. Genel iyi bilanço gelen hisselerde ilk gün günlükçülere para kaptırmamak için fazla prim yaptırmazlar. Eğer gidecekse hareketine 2-3 gün sonra başlayacaktır. Yatımları bitmiş ve para kazanmaya başlamış bir hisse için bu fiyatlar çok ucuz böyle kar etmeye devam edecek gibi görünüyor hemde otelin kara katkısı olmadan.
Bedava peynir fare kapanında bulunur.
o değilde birazdan eksiye geçecek gibi, bu ne perhiz ne lahana turşusu
Yer İmleri