Sayfa 177/812 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by GÜL73 Yazıyı Oku
    endeks 77.000 seviyesinde , bucim 5.92 fiyattan kapanmış.endeks 108.000 ne çıkmış bucim 5.82.böyle ederi olupta bu kadar endeksten kopuk hisse görmedim.
    Yatırım tavsiyesi degildir.
    Hisse endeksten değil sen gerçeklerden kopmuşum. Olan bitenden bir haberi olmayan daha 🤣

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Hisse endeksten değil sen gerçeklerden kopmuşum. Olan bitenden bir haberi olmayan daha ��

sayın captainfx sen bu hissenin yerinde saymasına alışmışsın giden hisseleri göremez hale gelmişsin.olup biteni anlatta bilelim

3.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Hisse endeksten değil sen gerçeklerden kopmuşum. Olan bitenden bir haberi olmayan daha ��

tuhaf cevaplar yazmak marifet olmuş

4. Piyasada dolaşan malın %90 ı Tarman ın hesaplarında. Hissedeki günlük işlemler de onun, prim yaptırmıyor ki millet sıkılıp dökülsün. Tacir, Deniz,Gedik, Halk, Ata, Osmanlı, Sanko menkul işlemleri hep Tarmanın çapraz işleri. Arada Piramit ve bazıları günlük çıtıra uğraşıyor.
    Diğerleri %20%30 yaparken bu yükselmeyince ky ler satıyor. Dışardaki mal iyice azalınca 3 günde 10 tl yapacak, ki kimse geri alamasın.Hesap basit Çemtaştan payına düşen değer 250 milyon, Liman 50 milyon, hesapta 90 milyon TL eder 390 milyon. Şirketin şimdiki piyasa değerinden 611 milyondan 390 milyon çıkınca geriye kalan 210 milyonTL . Beklemeye devam.

5.  Alıntı Originally Posted by Mira Yazıyı Oku
    Piyasada dolaşan malın %90 ı Tarman ın hesaplarında. Hissedeki günlük işlemler de onun, prim yaptırmıyor ki millet sıkılıp dökülsün. Tacir, Deniz,Gedik, Halk, Ata, Osmanlı, Sanko menkul işlemleri hep Tarmanın çapraz işleri. Arada Piramit ve bazıları günlük çıtıra uğraşıyor.
    Diğerleri %20%30 yaparken bu yükselmeyince ky ler satıyor. Dışardaki mal iyice azalınca 3 günde 10 tl yapacak, ki kimse geri alamasın.Hesap basit Çemtaştan payına düşen değer 250 milyon, Liman 50 milyon, hesapta 90 milyon TL eder 390 milyon. Şirketin şimdiki piyasa değerinden 611 milyondan 390 milyon çıkınca geriye kalan 210 milyonTL . Beklemeye devam.
    Mira kardeş halka açık kısmının %90 ı dediğin gibi elinde ise bence alacağını almış %10 unu birak 10tl, 7tl yapsa silkeler alır. Ama bence buradaki tarman oyunu gençliğinde verdiği çimento fabrikasını BUCIM i komple alarak telafi etmeyi planliyor. 2-3 sene içerisinde tamamı tarmanin çocuk ve torunlarına mirasi olacak. Bir rivayete göre adam 275 milyon dolar ile dünyalığını epeyce yapmış taşdan topraktan. Yoksa kim takar %10 u. Adamin hedefi ele geçirmek.

6. takasında % 1 in ustunde olan 9 kurum var biri malı azaltan citi yabancı diğeri malını arttırmaya calısan emeklilik fonları bunlar % 1 likler geri kalanı ise asıl mal olan 3 5 kurumdaki mal onunda kimin malı olduğu aşikâr. deutche ye malı boşaltırdılar şimdi çitiyi bosaltırıyorlar. bana bir 15 20 güncük izin verselerde bu fiyatlardan biraz daha alabilsem şimdi bilanço, roda satısı ayağına 6 ustune atarsa illet olurum.

7. tarman %90 toplasa hisseyi 10 tl yapmaması için hiç bir neden olmaz topladığı o %90 hisseyi 8-9-10 tl lerden dağıtır millete. herkes pusuya yatmış bekliyor. tarman için de zaman hızla azalıyor. ya çemtaş ya bucim satılacak gözüyle bakıyor. hangisi satılırsa satılsın 2 hissede güzel tepkiler vericek. %90 toplamış olsa şimdi 9-10 tl lere çıkartırdı diye düşünüyorum.
    bu arada günaydın iyi haftasonları herkese

dip not : @beşiktaşk, captainfx bucim hissem yok rahat olabilirsiniz ama bu hızla giderse valla ufak ufak almaya başlayabilirim şuan çok güzel 2 hissedeyim küçük miktarda nakit ayırdım ama bucim buralarda takıldığı sürece de şeytan dürtüklüyo herkese iyi haftasonları, bol kazançlar
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

8. 275 milyon dolar dünyalık dediğiniz rakamı en az 10 la çarpın. Halka açık çimentolarda dolaşan malların çoğunluğu Tarman da bir Nuh ve Çimentas ta olmayabilir. Bunların yanına Kardemir ve Cam grubunu ekleyebiliriz. 90 larda yanlış hatırlamıyorsam Bastaş çimentoyu Fransız'lara 200 milyon dolara satmıştı.

Sayfa 177/812 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •