Sayfa 178/1000 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Pardon jeton şimdi düştü
    bir halt olacağı yok.

Erdoğan : CHP’li bir kadın geçmişte ezana karşı bir çok tweet atmış bir kişi burada gene ayni şekilde patlatıyor , niye ? Bunlar ezan dusmani bunlar bayrak dusmani . 8 mart’da da seçim öncesi kadınların arkasına saklanarak adeta siyasi bir kampanya düzenlemek istediler .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : ( Ezana saygısızlık iddiası ) Düdükler tam ezan okunurken ötmeye başlıyor .

Erdoğan : CHP sözcüsü ilginç bir şekilde bu düdük polise tepki olarak yapıldı diyor , peki bu hazır nereden ? Hepiniz düdüklerinizle geliyorsunuz ve ezan okunurken bunlar öttürüyor .

Erdoğan : Taksim’de yapılanın kasıtlı olduğu 2 kere 2 4 kadar kesindir .

Erdoğan : Bu milletin kırmızı çizgisi ezandır , bayraktır , vatandır , bundan taviz yok . Bu değerlere yönelik her saldırı beka tartışmasından Bagimsiz düşünülemez .
    AYIPTIR DİYECEĞİM. Başka şey yazmaya değmez.
    Yanlış anlaşılmasın, ters yere denk geldi.
    Buraya yazayım ki yanlış anlaşılmasın.
    Geçen bir yere pavillion yazdım. YÖNETİM SİLDİ.Acaba ne anladılar ?

Yalnız ezan muhabbetinden oy çıkmaz
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    HaberTürk’de canlı yayında Cumhurbaşkanına soru soruyorlar ama videoları numaralamışlar 5 nolu videoyu izleyelim filan diyorlar , ya doğrudan sorularınızı sorun video önceden hazırlayıp sormaya ne gerek var ?
    Bay muhabir balçıktan ayrılıp Haliç’e geri getirilen su için arıtılmıştı değil mi deyince gülmekten kendimi alamadım

Erdoğan : ( Asıl krizin seçimden sonra olacağı iddiaları ) : Ben tam aksini söylüyorum , bu krizler geride kaldı . 2019 ateşlemenin yapılacağı ve kalkınmanın çok iyi olacağı bir yıl. Veriler ekonominin toparlanma eğiliminde olduğunu gösteriyor . Artan turizm ve ihracat verileri var , turizmde çok iyi noktalara geldik . Nisan’da yapısal adımlarla sureci daha da güçlendireceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Cari açığı düşürmeye devam edeceğiz , cari açığı etkileyen etkenler var, savunma sanayisindeki attığımız adımlarla bu tablo terse düşecek .

Erdoğan : Sermaye piyasalarımızda 2019’da 600 milyon dolar giriş var .

Erdoğan : Muhalefet ekonomideki en büyük olumsuzluk tetikçi olmustur

Erdoğan : Yabancı yatırımcının son aylardaki artısı ciddi bir motivasyon .

Macabi iyi üçlük atïyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 178/1000 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •