Sayfa 178/902 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. şu anda beklentileri ve potansiyeli anlattığımızda bir çok kişiye hikaye olarak görünüyor...tabi gelecekten söz edildiği için o gelecek sanki hiç gelmeyecek gibi sanılıyor....bu hisseyi ve beklentileri ta 20 tl den beri anlatıyoruz...işte görüyorsunuz ki vakti geldiğinde tek tek beklentiler gerçekleşiyor...tabi gerçekleştikçe de gesanın fiyatı yukarı tırmanıyor...geleceğe güvenip de sabredenler kazanacaklardır...borsanın özelikle de ky nın en büyük silahı doğru hissede sabır edebilmektir...yoksa biz ky ların speklerin oyunlarını çözme ve onlara göre tedbir alma kabiliyetimiz çok sınırlı..ancak sabır ile onları yenip kazanabiliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Infoda 700 bin görünüyor ama dün ve bugün henüz takasda yok.

3.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Infoda 700 bin görünüyor ama dün ve bugün henüz takasda yok.
    bunların bir kısmı da gerçek ky yatırımcılarda olduğunu düşündüğümüzde elinde çok da kalmamış olması gerekiyor...şu anda tek baskıcı o görünüyor..malı biterse rahatlarız...o vakit de ilk etapta 350-400 aralıklarına gideriz...bedelsiz bölünmede ve arzdan sonra ne kadar gider bilemem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şu anda beklentileri ve potansiyeli anlattığımızda bir çok kişiye hikaye olarak görünüyor...tabi gelecekten söz edildiği için o gelecek sanki hiç gelmeyecek gibi sanılıyor....bu hisseyi ve beklentileri ta 20 tl den beri anlatıyoruz...işte görüyorsunuz ki vakti geldiğinde tek tek beklentiler gerçekleşiyor...tabi gerçekleştikçe de gesanın fiyatı yukarı tırmanıyor...geleceğe güvenip de sabredenler kazanacaklardır...borsanın özelikle de ky nın en büyük silahı doğru hissede sabır edebilmektir...yoksa biz ky ların speklerin oyunlarını çözme ve onlara göre tedbir alma kabiliyetimiz çok sınırlı..ancak sabır ile onları yenip kazanabiliyoruz...
    eee sevgili keko dostum haklısınız da dünkü o 663 milyonluk ihaleyi *** ettiler artık borsayı bu tür iş baglantıları degil tahtacılar yönlendiriyor çok piskopat bu tahtacılar bre demekki bir beklentileri var ki haberi bile es geçebiliyorlar ne diyelim kurnaz tilkilere
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gesan altı dolu olan en güçlü yenilenebilir enerji hissesidir....beklentileri kısa vadede gerçekleşecek olan da gesandır...buda onu diğerlerinden kısada daha güçlü kılacaktır...şu 300 direncini de yukarı kırabilseydik çok rahatlardık..kendim için sabır sabır sabır diyorum..orası da kırılacaktır...
    300 ün kırılmasının 2 ihtimali var, ya güçlü bir kap min 30-40 milyon$ ya da arz onayı. başka ihtimal görebilen var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    eee sevgili keko dostum haklısınız da dünkü o 663 milyonluk ihaleyi *** ettiler artık borsayı bu tür iş baglantıları degil tahtacılar yönlendiriyor çok piskopat bu tahtacılar bre demekki bir beklentileri var ki haberi bile es geçebiliyorlar ne diyelim kurnaz tilkilere
    bu haber eski olduğu için tahtaya etki etme imkanı yoktu hele kötü piyasada hiç yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Çok fazla bilinçsiz ky tünemiş kağıda; olumlu her haber bunlara kısada mal kitlemek için kullanılıyor izlenimi edindim. bu sebeple buralarda akümüle olup olumsuz ruh halindeki ky yi gemiden atacaklar gibi hissediyorum.

Ayrıca bazı fonlarda yapıları gereği yük azaltıyor. bunlar doğal şeyşer birileri alır birileri satar. Biz şirketin faaliyetlerine odaklanalım.

şahsi kannatim şuan fiyatı backloguna cari rasyolarına ve bilamço kalemlerine göre pahalı; hikayesine göre bedava.

Şahsen tutmaya ve derin düşüşlerde elimden geldiğince eklemeye devam edeceğim. forumdaki hastalıklı tipler gidene kadar yazmayacaktım ancak kene gibi yapışmışlar.

Benim malliyet düşük; risk algım hiç muahafazakar değil. herkes buna göre karr vermeli. bol kazançlar saygılar.
    evet koşa koşa satmaya başlıyorlar, mal boşaltmaya güzel fırsatlar veriyor gerçekten bu tarz haberler, becerebilen trade etsin derim

8.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    300 ün kırılmasının 2 ihtimali var, ya güçlü bir kap min 30-40 milyon$ ya da arz onayı. başka ihtimal görebilen var mı?
    bir şekilde kırılacağına inanıyorum ama nasıl ben de bilmiyorum...şimdi kabaca elektrik depolama işinde başvuru tarihi dolmadan 110 milyar dolarlık başvuru olmuş ise tarih sonunda kabaca 120 milyar dolarlık başvuru olduğunu varsayalım...bu miktarı 3 yıla bölersek yıllık kabaca 40 milyar dolar olur..bu oranın da kabaca %10 unu gesan alırsa ?? yıllık 4 milyar dolar olur...buda tl bazında kabaca 76 milyar tl olur...bizim bu yıl patronun dediğine göre ciromuz 3,5-4 milyar tl olacağını varsaydığımızda kabaca şu anki cirolarımızın 20 katını sadece bir işten yapmış olacağız...

Sayfa 178/902 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •