Sayfa 179/805 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Maslak

Yazdiklariniza kismen katilmakla birlikte gubre konusunda katilmiyorum .Piyasa gubre karlariyla ilgilenmiyor . Piyasanin bekledigi backlog un artmasi bu da yeni is eklemek demek . Onun icin de insaatin basindaki zatin en kisa surede ipininin cekilmesi gerek . Eger is alamiyorsaniz da kapatin insaati gitsin enerjinizi baska yere verin sirketin adini tekfen gubre diye degistirin bunun 3 kati fiyatlanir . Piyasadaki isimlerini cogu tekfenin gubre firmasi oldugunu bile bilmiyor
    şu konuda sizinle mutabıkım: "........Eger is alamiyorsaniz da kapatin insaati gitsin enerjinizi baska yere verin sirketin adini tekfen gubre diye degistirin bunun 3 kati fiyatlanir . Piyasadaki isimlerini cogu tekfenin gubre firmasi oldugunu bile bilmiyor................."

3 bilgi var burda:
    1-zarar eden ve boş yere iş enerjisi emen inşaatı (iş alamıyosanız ve bizim bilmediğimiz makul bir hikmet yoksa, ortada bizler açısından da kutsal bir sebep yoksa) tasfiye edin ki enerjinizi boş yere hacamayın,
    2-şirketin adını tekfen gübre olarak değiştirin; "holding" adı ile holdinglerle aşırı derecede özdeşleştiriyoruz. oysa bizim işimizin ana omurgası karlılık bakımından gübredir.
    3-yatırımcı, tekfenin gübreci olduğunu bilmiyor..

algının, bazan; gerçeklikten daha değerli olduğun da unutmayalım..

kim yazdi lam bu satislari

3. Bi dumenler donuyor legolas!!! Alista 300 bin satista 3 Milyon lot var hic bu kadar fark gormemistim tahtada

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bi dumenler donuyor legolas!!! Alista 300 bin satista 3 Milyon lot var hic bu kadar fark gormemistim tahtada
    cemal aga, 20 ustu bir daha burda yazmam, isim gucum var benim diyordu

birileri cemal aga'nin gitmesini istemiyor sanirim

bu arada satis tarafi 3.4m oldu

5. 3.600 e 170 bin oldu . Senin kadar haysiyetsiz bir firma gormedim . Diger kucuk sirket patronlarinin hirsiz oldugunu bilioduk da en hirsizina denk gelmisiz . Senin benim malimi ucuza kapatmak icin ellerinden geleni yapan adi bir sirket bu sirket . Bagfas a falan bak , milletin gubrecileri ucuyor yine

6. 4200 e 300 bin oldu Alis satis lotlari . Bu hirsiz surusu yine ne is ceviriyor bilmiyorum ama yine arti piyasada eksiyiz

7. hektaş levent bloomberg'te şu an... adam neler anlatıyo. 3 sene önce 14 milyon liraya fnc tarım'ı aldık. şu an fnc yıllık 220 milyon lira ciro , 54 milyon lira ebitda yapıyo diyor.

bizim şovcu emrah nerde hadi. 100 milyon lira ciroya 70 milyon lira zarar yazan emrah. cironun %10'u kadar genel yönetim gideri, %20'si kadar pazarlama gideri yazan şovcu emrah.

8. Sayin cortexjam
    Bunlari tekfen holding Twitter sayfasi altina da yazin lutfen , destege hazirim

Sayfa 179/805 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •